Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Apádra ütök

2014.10.08. 10:29 MinDig TV Extra


OKTÓBER 10., PÉNTEK 21:00 | FEM3

Greg Beckur fülig szerelmes barátnőjébe, Pam-be, és kész rá, hogy feltegye a nagy kérdést. Amikor a lánykérést félbeszakítja egy telefon Pam húgától - aki közli, hogy férjhez megy -, Greg rájön, hogy Pamela kezéhez a lány apján, a félelmetes Jack Byrnes-on át vezet az út.

Amikor New Yorkba utaznak Pam húgának esküvőjére, Greg úgy érzi, ez a megfelelő alkalom, hogy megkérje Pam kezét. Csakhogy minden balul üt ki, ami csak balul üthet ki. Amikor megérkeznek a szülők festői otthonába, Greg egy látszólag tökéletes családdal szembesül: szerető férj és feleség, értük rajongó fiú és két lány, valamint egy imádott macska. Ám Greg, aki a feszült helyzetekben a száraz humorhoz folyamodik, nem talál célba Jack-nél, aki nyugdíjas műkertész...és tekintélyt parancsoló figura. Szerinte senki nem méltó, nem elég jó elsőszülött lányának, Pam-nek, és a tények, melyek szerint Greg macskagyűlölő, ápolóként dolgozik és vezetékneve, a Beckur sem éppen szokványos, egyáltalán nem javítanak a helyzeten...Bár Greg összetöri magát, hogy jó benyomást keltsen, a hétvégéje azzal kezdődik, hogy csomagja elveszik a reptéren, és ettől kezdve egyik hajmeresztő katasztrófa a másikat követi…

Rendező: Jay Roach

Szereplők: Robert De Niro, Ben Stiller, Owen Wilson, Teri Polo, Blythe Danner, Nicole DeHuff, Jon Abrahams


csatornák























Műsorújság >>



MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Robert De Niro FEM3 Apádra ütök Owen Wilson Ben Stiller

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr136769583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása