Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A Da Vinci Learning

2014.10.10. 11:09 MinDig TV Extra


382 km – évente ennyit tesz meg az átlagember gyalog. Ezzel a sebességgel majdnem 5 000 emberöltő kellene ahhoz, hogy elérjük a Napot. Milyen messzire jutnál el az egész életed alatt?

Da Vinci Learning

A tanulás egész életen át tartó utazás. A kíváncsi elmének a világ tele van válaszra váró kérdésekkel. Leonardo da Vinci szenvedélyesen tanult. Nem csak a művészet világát alakította át festményeivel, hanem meghatározta a reneszánsz ideáját, és a tudomány és a képzelet együttesével alakította át világnézetünket.

A Da Vinci Learning ezt a jövőképet modernizálja olyan televíziós műsorokkal, amelyek arra buzdítanak, hogy tedd fel a kérdéseidet, keresd meg a válaszokat, és ismerd meg a világot. Mindegy, hogy milyen korú vagy, milyen a tudásod vagy hol élsz, a Da Vinci Learning úgy véli, hogy mindenki vágyik a rácsodálkozás és az új gondolatok felfedezésének lehetőségére. Ehhez csak a tudás szenvedélyére és a csoda érzetére van szükséged.

Tévéműsorok, amelyek tanítják, szórakoztatják és inspirálják az egész családot: ez a Da Vinci Learning.

Műsorok A-Z >>




csatornák























Műsorújság >>



MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: műsor csatorna MinDig TV Extra Da Vinci Learning

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr696777191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása