Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Túlélőpár-baj

2014.10.14. 10:24 MinDig TV Extra


21:00, KEDD (október 14.), DISCOVERY CHANNEL

Dave Canterbury, Cody LundinAz film ismertetése: A Túlélőpár-baj című sorozatban a katonai tapasztalattal rendelkező Dave Canterbury és a természetbúvár Cody Lundin azt próbálja igazolni, hogy megfelelő készségek és tapasztalat birtokában, némi kreativitással az ember még a legbarátságtalanabb természeti körülmények között is életben maradhat.

A szakértők csak abban értenek egyet, hogy a túlélésnek is megvannak az általánosan érvényes, egyszerű alapszabályai: legyen tető a fejed felett, keress vizet és élelmet, hívj segítséget. Ezeken túl már egymással is meg kell vívniuk, miközben együttes erővel küzdenek a túlélésért.

Dave és Cody életveszélyes helyzetekben tesztelik tapasztalatukat és együttműködő képességüket: hajótörést szenvednek a legzordabb télben, eltévednek a fullasztó laoszi dzsungelben, Belize-ben pedig a barlangok útvesztőjében rekedt búvárok sorsán osztoznak.

műsorvezető: Dave Canterbury, Cody Lundin


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Túlélőpár-baj Dave Canterbury Cody Lundin DISCOVERY CHANNEL

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr966789545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása