Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A szezon egyik legjobb újonca az AXN műsorán

2014.10.22. 10:26 MinDig TV Extra


Az idei tévés évad egyik legnagyobb szenzációja, a „Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?” (How To Get Away With Murder) alig egy hónappal az amerikai premier után már Magyarországon is bemutatkozik. A tengerentúlon nézettségi rekordokat döntő sorozatot november 3-tól hétfőnként láthatjuk az AXN műsorán.

Viola Davis

A főszereplő a kétszeres Oscar-jelölt Viola Davis, sorozatbeli szerepe szerint Annalise Keating, aki elismert ügyvédi praxisa mellett a philadelphiai egyetem jogi karán professzorként dolgozik.  Keating „Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?" elnevezésű szemináriumán saját  eseteit elemzi a diákokkal, az életszagú feladatok  pedig igencsak lázba hozzák a hallgatóságot. A professzorasszony a diákok munkáját azzal is motiválja, hogy felajánlja, a kurzus legkiválóbbjait beveszi saját csapatába dolgozni. A briliáns és karizmatikus védőügyvéd professzor ekkor még nem sejti, hogy ifjú csapatának hamarosan az életben is kamatoztatnia kell az órán megszerzett tudást.

A professzor asszony karaktere az őt alakító Viola Davis szerint nem fogja magát azonnal belopni a nézők szívébe: „Annelise egy nagyon karakán nő, aki tele van belső feszültséggel. Keménynek mutatja magát, de valójában törékeny. Elsőre nem is feltétlenül szimpatikus, de pont ettől lesz izgalmas a karaktere.”

„Aki szereti a kirakósokat, az ezt a sorozatot imádni fogja. A Keating professzor óráján feldogozott esetek mellett ugyanis van egy másik gyilkossági szál is, amelyről hétről hétre újabb részleteket ismerhetnek meg a nézők” – meséli Davis. – „Minden mellékszereplőnek van egy saját története, ezek a sztorik pedig ezer szállal kapcsolódnak a központi szálhoz. Egyet ígérhetek: unatkozni nem fognak a nézők.”
A leendő magyar rajongóknak jó hír, hogy a sorozatot 15 részesre bővítik. Mindez nem meglepő figyelembe véve, hogy az első rész az idei ősz legmagasabb nézőszámával debütált: 14 millió nézőt vonzott a televíziók elé.

Karakterek
Annalise Keating (Viola Davis)
Annalise Keating olyan, amilyennek a jogi kar egyik vezető professzorát el szeretnénk képzelni: briliáns elme, szenvedélyes és kreatív. Sőt, ennél sokkal több: szexi, elbűvölő, kiszámíthatatlan és legfőképp nagyon veszélyes. Legyen akár a bíróságon, akár a tanteremben, ő az a megfélemlíthetetlen védőügyvéd, aki a legdurvább bűnözőket védi. Látszólag a professzor asszonynak mindene meg van – karrier és szerető férj. De ez csak a látszat.

Wes Gibbins (Alfred Enoch)
Gibbins egy született vezető. Csak ezt még ő sem tudja magáról. A szomszéd-fiús kinézetével Wes kilóg a társai közül.  Annalise Keating szárnyai alatt azonban hamar eltűnik a fiú kisfiús bája. Hamar a jogi igazságszolgáltatás sötét oldalán találja magát.

Michaela Pratt (Aja Naomi King)
Senki sem akarja Prattnél jobban lenyűgözni Annalise Keating professzor asszonyt. Valójában nem csak lenyűgözni akarja, hanem tökéletesen olyanná akar válni, mint Annalise.  Michaela egy ambiciózus fiatal nő, aki születésétől fogva tudja, hogy kire kell támaszkodnia. Mindezt példás önéletrajza és sikeres vőlegénye is alátámasztja.  Mindig ő a legpedánsabb diák, akinek elsőként lendül a magasba a keze, készen arra, hogy bármelyik professzort lenyűgözze. De vajon Annalise-nél is célt ér?

Connor Walsh (Jack Falahee)
Conor a legokosabb ember a teremben, legalábbis saját véleménye szerint.  A szexi, ravasz szívtipró megszokta, hogy minden díjat elhoz, és minden versenyt megnyer. Így nem meglepő módon azonnal el is kezdődik az ádáz harc közte és Michaela között Annalise kegyeiért.
Laurel Castillo (Karla Souza)

Laurel Castillo egy titkos fegyver. A csendes, érzékeny, idealista lány azért iratkozik be a jogi egyetemre, hogy segíthessen a kevésbé szerencsés embertársain. Örökké a periférián mozog, kerüli a rivaldafényt, így könnyen eléri, hogy társai alábecsüljék. Senki sem látja a kislányos álca mögötti sötét oldalát. Annalise-t kivéve.

Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?
(How To Get Away With Murder, amerikai krimisorozat, 2014)
Fsz.: Viola Davis,  
Műsoron: november 3-tól hétfőnként 21:00-kor az AXN csatornán


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat AXN Viola Davis Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr746816401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása