Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Nat Geo WILD decemberi ajánló

2014.11.03. 09:41 MinDig TV Extra


A jégvilág tigrise
A film egy orosz-amerikai kutatócsoport munkáját mutatja be, akik a szibériai tigris megmentése érdekében természetes közegükben tanulmányozzák az állatok viselkedését.
Bemutató: december 23-án, kedden 18:00-kor

tigrisGaléria >>

Ausztrália 72 legveszélyesebb állata: A természet halálosztói
Hiába aprók és tűnnek ártalmatlannak, a film állataival nem célszerű kikezdeni – sőt még cirógatási célból se érdemes odahasalni hozzájuk, mert ezek az agresszív, dühös harcosok mindenre és mindenkire válogatás nélkül rátámadnak…
December 4-től csütörtökönként 18:00-kor

Állati járőrök: Farkaslesen
Rob Új-Mexikóba látogat, hogy segédkezet nyújtson egy puma becserkészéséhez, mely könnyen veszélybe sodorhatja egy vadjuh-visszatelepítési program sikerét. Costa Ricában Cory-t egy jaguár megfékezésére kérik fel, mely előszeretettel dézsmálja a farmerek állatait; Minnesotában pedig Jason és kliense páholyból figyelik a környékbeli farkasok áldatlan tevékenységét.
December 5-től péntekenként 19:00-kor

Sarkvidéki királyság: a lét határán
A National Geographic kamerája az Északi-sarkra viszi a nézőket, a jég szélére, egy olyan földre, amelyet a tél rabul ejt, a nyár kiszabadít a fogságból, és olyan sokszínű élővilágot varázsol rá, amelyet nehezen tudunk elképzelni. Az év egyik felében az Északi-sarkot sötétség borítja. A föld és a víz egyaránt jég alatt rejtőzik, a hideg miatt minden lelassul és várakozik, míg végre kisüt a nap. A nap sugarai széttörik a jégpáncélt és életet lehelnek az addig halottnak tűnő tájba. Gyönyörködjenek Önök is ebben a csodában!
Bemutató: december 9-én, kedden 18:00-kor

Cápák királysága
Egy apró vulkáni sziget különleges szerepet tölt be a Csendes-óceán élővilágban: a Mexikó partjaitól 350 kilométerre emelkedő tűzhányó környéke a cápák egyik legfontosabb találkozóhelye, sőt valóságos tengeri rezervátum, hisz a palackorrú delfinektől a hosszúszárnyú bálnákig fajok sokasága gyülekezik itt.
Bemutató: december 21-én, vasárnap 16:00-kor

Kardszárnyú delfinek inváziója
A globális felmelegedés következtében a jegesmedvék egyre elkeseredettebb harcot vívnak a túlélésért az Északi-sarkvidéken. Ám amíg ők fokozatosan kiszorulnak az olvadó jegű régióból, egy másik faj egyre nagyobb létszámban képviselteti magát. Lehet, hogy a kardszárnyú delfin idővel átveszi a ’sarkvidék csúcsragadozója’ címet a jegesmedvétől?
Bemutató: december 21-én, vasárnap 17:00-kor

Fél lábbal az ólban
Úgy tűnik, a súlyos – csonkolódással járó – testi sérülések immár az állatvilágban se jelentenek egyet az örök nyomoréksággal. Az orvos- és mérnöktudománynak hála ma már házi kedvenceink számára is készülnek műlábak, műfarkak, sőt műcsőrök, jelentős mértékben javítva a sérült állatok mozgékonyságát és életminőségét. A meghökkentő képsorokat bemutató filmben egy ló, egy disznó, egy hattyú, egy aligátor és néhány kutya történetét kísérhetjük nyomon…
Bemutató: december 28-án, vasárnap 17:00-kor

A királykobra
Mérete, halálos mérge, intelligenciája és az a képessége, hogy felegyenesedve az ember szemébe bámul; e tulajdonságok összessége miatt valóban megérdemli a 'király' jelzőt ez a hüllő. A National Geographic Channel kamerája az Indiai-félszigeten át követi a világ leghosszabb mérges kígyóját, amely egy elefántot is képes megölni. Feltárja előttünk a királykobra és az őserdő más állatai, mint az erdei teknős, a szőlősikló, az elefánttehén, és az óriásmókus között kialakult viszonyt.
Bemutató: december 30-án, kedden 18:00-kor

Nagyvárosi dzsungel: Betolakodók a belvárosban
Boone Smith ezúttal a világ legzsúfoltabb nagyvárosaiba látogat, ahol – anélkül, hogy tudnánk róla –halálos játszmák folynak vadászok és áldozataik között. A filmben a Nat Geo nézői által jól ismert nyomolvasó többek közt prérifarkasok után nyomoz Chicago utcáin… leopárdokat fog be indiai sikátorokban… és aláereszkedik egy hídról, hogy szemügyre vegyen egy hatalmas denevérkolóniát Austinban.
December 31-től szerdánként 18:00-kor


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: farkas tigris kobra MinDig TV Extra Nat Geo WILD decemberi ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr916859093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása