Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Discovery Channel – Benzingőzös november

2014.11.06. 08:43 MinDig TV Extra


Autótuning és szuperjárgányok a Discovery Channel műsorán

A biztonsági öveket kérjük bekapcsolni! A Discovery Channel novemberben is folytatja nagy sikerű autós műsorainak vetítését. A turbó péntek keretében november 7-én indul az Autókereskedők – cserebere a világ körül új évada, melyben Mike Brewer elképesztő kalandjain keresztül a nézők megismerhetik a nemzetközi autókereskedelem csínját-bínját. Új részekkel jelentkezik az Amcsi benzinfalók is, november 8-án pedig új autócsodákkal, tesztekkel, hírekkel jelentkezik az Ötödik sebesség profi csapata.

auto.jpg

Mindenki felkészült egy pörgős világ körüli autós száguldásra? November 7-én, 21 órától indul az Autókereskedők – cserebere a világ körül új évada. A műsor házigazdája most is Mike Brewer, akinek több mint két évtizedes tapasztalata van a használtautó-kereskedés területén. Mike már bizonyította rátermettségét a műsor első évadában, amikor Indiából egy ütött kopott Hindustan Ambassadorral indult el, és utazását Dubai felsőkategóriás autópiacán fejezte be. A második évadban még magasabbra teszi Mike a lécet: mindössze 3000 dollár kezdő tőkével vág neki az útnak, hogy a végén egy 40 000 dolláros olasz sportkocsit tudjon vásárolni. A célt régi kocsik felvásárlásával, rendbe tételével és eladásával próbálja meg elérni.

A nézők hat héten keresztül kísérhetik el Mike-ot a világ különböző autópiacaira, ahol beveti minden tudását – elad, kínál, tárgyal, hogy a legjobbat hozza ki  a céljához vezető utat jelentő üzletelésekből. Az első epizódban Ausztráliát egy 1971-es Ford Escort MK1-val elhagyva érkezik meg az Egyesült Királyságba, hogy jelentős nyereséggel adjon túl a felújított kocsin. Nem marad eredmény nélkül, hiszen Angliában óriási hagyománya van a felújított autóknak: tavaly összesen 6, 7 millió ilyen autó cserélt gazdát. Mielőtt Mike Brazíliába megy, gazdát cserél egy ritka Mark One Golf GTI, egy Caterham Seven és egy Landrover Freelander is. Az olimpia és a foci világbajnokság lázában égő országban óriási lehetőségek rejlenek, Mike pedig ki is használja ezt. A hatalmas potenciállal rendelkező amerikai piacot is meghódítva Lengyelországban a magyar nézőknek is ismerős Polski Fiattal kereskedik, hogy a világ körüli turné utolsó állomásán, Olaszországban kösse meg az év üzletét és megvásárolhasson egy Ferrarit.

A péntekenként 22 órától látható Amcsi benzinfalók szereplői az új részekben is hatodik sebességben pörgetik az izgalmas hotrod autókat. Az egyes epizódokban az autószakértő Richard Rawlings és szerelője, Aaron Kaufman Texas legtávolabbi vidékeit és a környező államokat is bejárják, elfeledett és lerobbant klasszikusokat vásárolnak, hogy aztán felújíthassák őket dallasi műhelyükben.

A november 8-án, 21 órától új évaddal jelentkező Ötödik sebességben Vicki Butler-Henderson, Tiff Needell, Jason Plato és Jonny Smith beszámol a legújabb szuperautókról, versenyekről és rekordkísérletekről, emellett autós hírek, tanácsok és tesztek özönével jelentkezik. A szakértők többek között olyan szuperautókat tesznek próbára, mint a Pagani Huayra, a Roadyacht GTR vagy a legerősebb Ferrari, egy 730bhp F12 Berlinetta, amit Vicki hajt meg. Jonny egy igazán vicces háromkerekű autócsoda, a Morgan Three-Wheeler száz évvel korábbi dizájn alapján újraálmodott vadonatúj változatát próbálja ki. Tiff és a Nürburgring királynőjének is nevezett német sportlegenda, Sabine Schmitz a tavalyi két legkedveltebb sportautójával, egy BMW M6-tal és egy Porsche 911-el versenyeznek egymással, Jason pedig egy 100 000 font értékű BMW M6 super coupe-ot tesztel.


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Discovery Channel Ötödik sebesség Autótuning szuperjárgány

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr776869249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása