Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Maléna mosolya és a Halálhajó utasainak sikolya novemberben a Paramount Channel-en

2014.11.06. 08:18 MinDig TV Extra


Az új évezred küszöbén mindenki egy csapásra megismerte Monica Bellucci nevét, aki a Maléna főszereplőjeként elvarázsolta a közönséget világszerte. Ebben komoly szerepe volt az operatőrnek, Koltai Lajosnak is, akit Oscar-díjra jelöltek a film fényképezéséért. Ennek a lírai történetnek a felidézése mellett a Paramount Channel novemberben az elmúlt két évtized sikerfilmjei közül műsorára tűzi többek közt a Halálhajót, A kör második részét, a Hideg nyomont és a Stephen King hátborzongató regényéből készült Kedvencek temetőjének folytatását is.

Monica Bellucci

A sokáig sikeres modellként dolgozó Monica Bellucci a kilencvenes évek elején váltott szakmát és egyre többet forgolódott a kamera előtt, immár színésznőként. Egymást követték a kisebb-nagyobb szerepek, de az igazi kiugrás elmaradt. Egészen 2000-ig, amikor az olasz filmipar remekműveket vászonra varázsoló rendezője meglátta benne következő múzsáját. Giuseppe Tornatore egy az egyben rászabta a második világháború idején, a kis szicíliai településen játszódó történetben a titokzatos és gyönyörű címszereplő, Maléna szerepét. A többi innen már filmtörténelem. Belucci lett az új végzet asszonya, akit egymásnak adtak a filmesek Európában, Hollywoodban egyaránt. A Halálhajó hasonló fordulatot hozott Laurence Fishburne karrierjében. Az addig jórészt drámákban játszó színész ezzel az Alien és a Solaris hangulatát, erőteljes vizuális világát idéző sci-fi horrorral belépett azon sztárok közzé, akik bármilyen műfajú filmet sikerre visznek. Fishburne előtt kinyíltak a kapuk. Jött a Mátrix trilógia, a Mission: Impossible 3., a Ragadozók, Az acélember, a CSI: A helyszínelők sorozat, és érkezik 2016-ban Batman vs. Superman: Dawn of Justice. Utóbbiban együtt fog játszani Ben Affleckkel, akinek a Paramount Channel november 24 és 28 között szinte egy egész hetet szán. A csatorna nagyot merített és a színész számtalan emlékezetes filmjét vetíti.  Műsorra tűzik a Hulla hó, telizsákot, a Hollywoodlandet, a Mint a hurrikánt, illetve a Vágyak csapdájában című iskolai drámát, amelyben első komolyabb mellékszerepét alakította a kilencvenes évek elején. A nézők láthatják továbbá a Jay és Néma Bob visszavág című harsány komédiában, illetve első rendezése , a Hideg nyomon is műsorra kerül.

A könnyedebb kikapcsolódásra vágyók együtt nevethetnek A szemünk fénye akció két főszereplőjével, akik a házasság és a gyerekvállalás viszontagságaival küszködnek. A Wayne világából ismert Mike Myers sem hagyja pihenni a rekeszizmokat. A Love Guru-ban önjelölt szerelemdoktorként kuszálja össze a szálakat. A Ki nevet a végén? című komédiában pedig Adam Sandler és Seth Rogen feszül egymásnak és nyújt betekintést a standup humoristák tengerentúli életébe. A kör 2., amelyben a gonosz szellem, Samara ismét áldozatokra vadászik, ellenben már csak az erős idegzetűeknek ajánlott. Az ősi indián temetőben feltámadó holtakról szóló Kedvencek temetője 2. szintén hátborzongató kikapcsolódást ígér. A krimi sem marad ki a novemberi kínálatból. A szerencse zsoldosai a hamiskártyások, szerencselovagok, prostituáltak és más kétes alakok kockázatos, de kalandos életét tárja elénk igazi sztárszereposztásban. Többek közt viszontláthatjuk benne John C. Reilly-t, Gwyneth Paltrow-t, Samuel L. Jacksont és Philip Seymour Hoffmant.


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Monica Bellucci Paramount Channel Halálhajó Maléna

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr296869201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása