Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Nagyobb, gyorsabb, erősebb: az Attraktor beveszi a Discovery Channelt

2014.11.10. 10:31 MinDig TV Extra


NOVEMBERBEN INDUL AZ ELSŐ HAZAI GYÁRTÁSÚ MŰSOR A CSATORNÁN

A Discovery Channel különleges premierre készül. November 14-én kerül ugyanis képernyőre a csatorna történetének első magyar gyártású produkciója, az Attraktor, melyet a 2008 óta azonos néven futó sikeres webvideó-sorozatot gyártó csapat készít. A különleges járműveket és extrém építményeket bemutató műsort nem csak hazánkban, hanem Csehországban és Szlovákiában is láthatják majd a Discovery Channel nézői.

Attraktor

Magyarósi Csaba és Mesterházi Dávid az Index újságíróiként egy véletlennek köszönhetően vágtak bele a videózásba: hat évvel ezelőtt a világ legnagyobb teherszállító repülőgépe, az Antonov 225-ös budapesti látogatásáról tudósítottak, és úgy döntöttek, cikkírás helyett inkább megörökítik az eseményt. Ez annyira jól sikerült, hogy úgy döntöttek, folytatják, és Attraktor néven blogot indítottak, melyen hétről hétre növekvő, lelkes rajongótábor követte a videókat. Több mint 80 epizód után a Discovery Channel is felfigyelt a fiúkra, ennek eredményeképp 2014-ben Csaba és Dávid már egy más formátumban, tíz részből álló televíziós sorozatként folytathatja a különleges szerkezeteket és extrém járműveket bemutató Attraktort.

A sorozatban a nézők személyes benyomást kaphatnak a nem mindennapi szerkezetekről, hiszen a fiúk minden lehetőséget megragadnak arra, hogy kipróbálják és működésbe hozzák az összes járművet és gépet. Próbára tesznek egy magyar fejlesztésű, egykori szovjet harckocsira épített hatalmas tűzoltógépet, összemérik egy repülő, egy szupervonat és egy luxusautó erejét, a civilizációtól távol pedig olyan terepjárókat tesznek próbára, amelyek még az amerikai hadseregben rendszeresített gépeket is legyűrik.

A műsor a gépeken kívül több különleges épület, építmény titkait is bemutatja: megismerhetjük például Európa legmagasabb vízi erőművét, és azt is megtudhatjuk, hogyan találhatnánk menedéket a budapesti metróalagútban zombitámadás esetén. Az Attraktor stábja olyan helyszínekre jutott el, ahová korábban egyetlen tévéstáb sem, így számos exkluzív képsor és történet várja majd a nézőket.


Videó előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=K6j9Yoi_P4A
Műsorfotók: https://www.flickr.com/search/?tags=discoverychannelattraktor

ATTRAKTOR– PREMIER: NOVEMBER 14-ÉN, PÉNTEK 19:00-TÓL
ISMÉTLÉS: SZOMBATON 11.30-TÓL ÉS KEDDEN 23:00-TÓL
CSAK A DISCOVERY CHANNEL MŰSORÁN


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat Discovery Channel MinDig TV Extra Attraktor

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr426883207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása