Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Al Bundy zsémbes nagypapaként tér vissza

2014.11.11. 10:46 MinDig TV Extra


Ed O’Neill a Comedy Central új sorozatában, a Modern családban lesz látható

Amerika második legnépszerűbb sorozata érkezik a Comedy Centralra, méghozzá egyből az ötödik évadával. Jó hír azoknak, akik lemaradtak a korábbi szériákról, hogy ezzel párhuzamosan az első évad is elindul a magyar humorcsatornán, így még nem késő felzárkózni és eligazodni ebben a nem mindennapi családi szövevényben.

Ed O’Neill

A Modern családban Ed O’Neill - aki az Egy rém rendes család Al Bundy-jaként vált híressé - ezúttal teljesen új oldaláról mutatkozik meg. Míg Al Bundy szerepében legszívesebben a nappali díványát horpasztotta, didibárba járt, cipőárusként pedig örökké le volt égve, addig a Modern családban tehetős nagypapaként láthatjuk viszont.
 
A többszörös Emmy-díjas és egy Golden Globe-díjas Modern család egy végtelenül színes és szerteágazó família három generációjának életét mutatja be, nem kevés humorral. A multikulturális egyvelegben találkozhatunk kisgyerekes házasokkal, vietnámi kislányt örökbefogadó meleg párral és fiatal, bombázó kolumbiai feleséget eltartó, deresedő halántékú nagyapával is.

Pritchették amúgy sem unalmas mindennapjait Julie Bowen eddig két Emmy-díjat kiérdemlő játéka is emlékezetessé teszi. A Boston Legalből és a Lostból is ismert színésznő - a sorozatbéli Claire Dunphy megformálásért - a vígjáték kategóriában kapta meg a legjobb női mellékszereplő díját a televíziós Oscarnak is nevezett Emmy-n.
 
November 10-től a Comedy Centralra költözött a Modern család. Az első évadot minden hétköznap 19:30-tól, az ötödik évadot hétfőnként 20:00 és 22:00 között követhetik figyelemmel.


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Comedy Central Al Bundy Ed O’Neill Modern család

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr416886515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása