Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A Sport TV-n a darts királyai

2014.11.14. 10:35 MinDig TV Extra


December utolsó és január első napjainak egyik legizgalmasabb sporteseménye minden évben a darts-vb.  A Sport TV az elmúlt évekhez hasonlóan napi többórás közvetítéssel hódol a sportág legjobbjai előtt, akik között magyar résztvevő is lehet.

dartsFotó: pdc.com

December 18-tól január 4-ig a londoni Alexandra Palace ad otthont a 22. PDC darts-világbajnokságnak. A kiváló eseményről a Sport TV mintegy 68 óra élő közvetítést sugároz, és Gyulai Miklós kommentálja a színpadon történteket. A hangulat ezúttal is fergeteges lesz, és sztárokban sem lesz hiány. A PDC világranglistájának éllovasa Michael van Gerwen a címvédő, még most is csak 25 éves. A második Phil Taylor már nem mai fiú, 16-szoros világbajnok (14-szer PDC), legutóbb 2013-ban nyert, és a sportág legnagyobb sztárja. A 2011-es és 2012-es versenyen diadalmaskodó Adrian Lewis a harmadik, míg a tavaly fináléig menetelő – egyébként színes mohikánfrizurát viselő - Peter Wright ebben az évben bebiztosította helyét a legnagyobbak között a ranglistán, ő a negyedik pillanatnyilag. A korábbi PDC világbajnokok közül a holland Raymond van Barneveld és a kanadai John Part is rajthoz áll, míg szakértőink közül Vereczkey Lajos, a Magyar Darts Szövetség főtitkára felhívja a nézők figyelmét Stephen Buntingra, aki 2014-ben a BDO világbajnoki címét szerezte meg, majd rögtön beállt a profik közé, és kiváló idényt produkált.

Könnyen előfordulhat, hogy idén magyar induló is lesz a versenyen. Bezzeg Nándor 2008 decemberében egyetlen magyarként már belekóstolt a vb légkörébe, de Mészáros Zsolt is eljuthat a legjobbak közé. Sajnos csak egyikük, ehhez pedig valamelyiküknek meg kell nyernie november 22-én, Eisenstadtban a kelet-európai kvalifikációs versenyt, amelynek kizárólag a győztese jut ki a londoni megmérettetésre.

„Színes, szoros és izgalmas vb-re számítok, amely talán még az eddigieknél is jobban megmozgatná a magyar szurkolókat, ha Nándor vagy Zsolt kijutna a versenyre. Nándor előrébb áll a ranglistán, de az eisenstadti viadal megnyerésére igazából mind a nyolc indulónak ugyanannyi esélye van. Aki aznap a legjobb formában játszik, az utazik Londonba. Az talán könnyebbség, hogy Mensur Suljovic és Rowby-John Rodriguez a ranglistán elfoglalt helyezések alapján már vb-résztvevő, ez a kettős tehát nem lesz ott Ausztriában. A mi fiainkat nem féltem, egész évben kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak, ami most kifizetődhet” - árulta el Vereczkey Lajos a Magyar Darts Szövetség főtitkára.

A PDC darts-vb küzdelmei december 18-tól a Sport1 HD és Sport2 HD műsorán lesznek láthatóak


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: darts MinDig TV Extra Sport1 Sport2 PDC darts-vb

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr206895683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása