Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Attraktor

2014.11.14. 10:28 MinDig TV Extra


A Discovery Channel különleges premierre készül. November 14-én 19:00-tól kerül ugyanis képernyőre a csatorna történetének első magyar gyártású produkciója, az Attraktor, melyet a 2008 óta azonos néven futó sikeres webvideó-sorozatot gyártó csapat készít. A különleges járműveket és extrém építményeket bemutató műsort nem csak hazánkban, hanem Csehországban és Szlovákiában is láthatják majd a Discovery Channel nézői.

A legsikeresebb magyar webvideó-sorozat, az „Attraktor” bemutatkozik a tévében is! A Discovery Channel műsorán látható sorozatban Magyarósi Csaba és Mesterházi Dávid mutat be nehézsúlyú gépeket és építményeket – a katonai járművektől kezdve a repülőgépeken át az erőművekig. A készítők minden lehetőséget megragadnak, hogy kipróbálják a gépeket, így a nézők teljes képek kaphatnak ezekről a fantasztikus szerkezetekről. A Discovery Channel sorozatában többek között lemerészkedünk a budapesti metrórendszerbe, ahol akár egy atomcsapást is túlélhetünk, megismerjük a magyar mérnökök által kifejlesztett turboreaktív tűzoltó monstrumot, a szovjet harckocsi alvázára épített Big Windet, és ellátogatunk Romániába, ahol a fiúk kipróbálják az Európa bármelyik részével, minden terepviszonnyal megbirkózó Ghe-o mentőjárművet. Kövesse Csabát és Dávidot az extrém gépek és hihetetlen konstrukciók világába!


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat Discovery Channel MinDig TV Extra Attraktor

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr386895677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása