Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A franciák Federerben is bíznak

2014.11.18. 10:12 MinDig TV Extra


A Sport2 TV-ben pénteken 14 órától kezdjük meg a Franciaország–Svájc Davis-kupa-döntő közvetítését.

Roger FedererFotó: EUROPRESS/AFP

Franciaországban úgy érzik, Roger Federer sérülése miatt nőtt a Davis-kupa-válogatott esélye a pénteken kezdődő, Svájc elleni döntőben.

Cseppet sem lehet csodálkozni azon, hogy a francia sajtó „meglovagolja” Roger Federer sérülését (ami miatt vasárnap visszalépett a Novak Djokovics elleni világbajnoki döntőtől), és igyekszik a saját hasznára fordítani a Franciaország–Svájc Davis-kupa-döntő előtt. Federer hátfájással indokolta meg visszalépését, honlapján úgy írt, reméli, kedden vagy szerdán edzésbe állhat, de a L’Équipe sportlap például már a Federer-rejtély címmel jelent meg hétfőn, hozzátéve, hogy „…a svájciak vajon magukat rombolták szét?” (Federer a Stan Wawrinka elleni elődöntőt még négy meccslabdát hárítva megnyerte, majd másnap jelezte a hátsérülését.)

Novak Djokovics, aki így játék nélkül lett világbajnok, eközben azért elárulta: „Beszélgettem Rogerrel a Davis-kupáról, és fogalma sincs, hogy játszhat-e. Nagyon kérdéses…” Ha Federer nem játszhat, nagy bajba kerülnek a svájciak. Jelen állás szerint ugyanis Federernek és Wawrinkának kellene megküzdenie Jo-Wilfried Tsongával és Gael Monfilsszal, de ha a Maestro kiesik, akkor Marco Chiudinelli vagy Michael Lammer szerepeltetése kerül előtérbe. A világranglista második helyezettje helyett a 212. vagy az 508. léphet a lille-i salakra. Olyan minőségi különbség, hogy a svájciak egyből 0:2-ről indulnának.

Minden idők talán legjobb teniszezője még sohasem nyerte meg a Davis-kupát, mi több, még finalista sem volt. A sorozatban 44 egyeséből 37-et megnyert, a két leendő riválissal szemben pedig nagyon jó a mérlege: Monfils ellen 8-2-re, Tsongával szemben pedig 11-5-re vezet.

A Sport2 TV-ben pénteken 14 órától kezdjük meg a Franciaország–Svájc Davis-kupa-döntő közvetítését.


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: tenisz Davis-kupa Sport2 Roger Federer

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr96912287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása