Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Visszatérnek a Mítoszirtók

2014.11.18. 08:53 MinDig TV Extra


ÁLLÍTÓLAG… ÉS NE PRÓBÁLD KI OTTHON! KEDDENKÉNT ÚJ RÉSZEKKEL A DISCOVERY CHANNEL MŰSORÁN

Új részekkel és kivizsgálásra váró mítoszokkal tér vissza az Állítólag… a Discovery Channel műsorán. Tényleg olyan könnyű autóval kétkerekezni? Lehet repülőgép szárnyain állva teniszezni? – a novemberi epizódokban a hollywoodi filmek autós mutatványait és a tévéreklámok valóságtól elrugaszkodott jeleneteit vetik próba alá a műsorvezetők.

Mítoszirtók

Több mint tíz éve kezdte meg tanulságos és szórakoztató hadjáratát a hiedelmekkel szemben Adam Savage és Jamie Hyneman a Discovery Channel műsorán. Az Álllítólag…-ban részenként két-három kiválasztott legendát járnak körül a műsor házigazdái, rengeteg kísérlettel, sokszor Duct Tape-pel és időnként robbantásokkal is. A sorozatban kivizsgált mítoszokat kvízjátékos formában is megismerhetjük a már több mint száz kivizsgált városi legendát tartalmazó Mítoszirtók oldalon.

A nyár óta délelőtt futó műsort a nézők kérésére ismét főműsoridőben, új epizódokkal vetíti a csatorna. Az új részekben sok más mellett a hollywoodi filmek és a reklámok mítoszai, az otthonainkban leselkedő veszélyek és a vonzás szabályai is tesztelés alá kerülnek. Az első új epizód a hollywoodi filmek három autós mutatványát vonja kérdőre: a hosszú küzdelemmel járó útról leszorítást, a kétkerekezést és a Wanted című filmben látható mutatványt, amiben az egyik autó a másikat rámpaként használva repül a levegőbe, miközben mindkét autó sértetlen marad. Autókból, ütközésekből és barkácsolásból nem lesz hiány! Egy héttel később a reklámok furcsa jeleneteit keltik életre a mítoszirtók: előbb egy repülőgép szárnyain állva próbálnak teniszezni, majd harminc méteres kötélugrással próbálnak vízen úszó almát szájjal elkapni.
 
Az Állítólag… után a Ne próbáld ki otthon! következik vadonatúj harmadik évadával. A sorozat a világ húsz legjobb házilag végrehajtott Youtube-os mutatványát és kísérletét elemzi egy-egy tudományos témában. A műsorba a legokosabb, legviccesebb, legmerészebb vagy legbizarrabb videók kerültek be, és a meghívott szakértők lépésről lépésre elmagyarázzák, hogy a biológia, fizika vagy kémia milyen törvényei teszik lehetővé a látottakat. A harmadik évadban olyan talányos produkciók szerepelnek, mint a 20 percet lélegzetvétel nélkül bíró brazil férfi, az egykerekű motor Amerikából, a felnőtt embert is elbíró minihelikopter és a saját építésű rakétacsizmájával repülő finn férfi.

Videó:
https://www.youtube.com/watch?v=sFfmC5PrOsw

ÁLLÍTÓLAG… – PREMIER: NOVEMBER 18-ÁN, 21 ÓRAKOR
NE PRÓBÁLD KI OTTHON! – PREMIER: NOVEMBER 18-ÁN, 22 ÓRAKOR
CSAK A DISCOVERY CHANNEL MŰSORÁN


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Youtube DISCOVERY CHANNEL Mítoszirtók Állítólag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr26912011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása