Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

BL: muszáj győznie a Citynek

2014.11.25. 10:06 MinDig TV Extra


A Manchester City-Bayern München mérkőzést kedden 20 órától élőben közvetítjük a Sport1 HD-n.

BLFotó: EUROPRESS/AFP

Manchesterben rendezik a Bajnokok Ligája 5. fordulójának keddi rangadóját. A vendég Bayern München már biztosan az E-csoport élén végez, a City azonban eddig mindössze két pontot gyűjtött, így számára csak a győzelem elfogadható.

"Azt hiszem, nagy hatással lenne a szezon további részére, ha le tudnánk győzni a Bayernt. Szerintem senki – sem én, se a csapat – nem elégedett azzal, ahogy eddig játszottunk a BL csoportkörében. A keddi lesz az utolsó esélyünk, muszáj győznünk, hogy maradjon esélyünk a továbbjutásra” – mondta Manuel Pellegrini, a manchesteriek menedzsere.

A City a Bayern elleni idegenbeli vereséggel kezdte a BL-idényt, majd otthon csak ikszelt a Romával, a CSZKA elleni két találkozón pedig összesen egy pontot tudott szerezni. Azt is idegenben, a legutóbbi fordulóban ugyanis hazai környezetben kapott ki 2–1-re az orosz együttestől.

"Úgy érzem, nagyon szerencsétlenül kezdődött számunkra a sorozat, a Bayern ellen az utolsó pillanatban kaptunk ki Münchenben, aztán késői gólokat kaptunk a CSZKA ellen is Moszkvában. Ha ott megszereztük volna a három pontot, egész máshogy nézne ki a helyzetünk, de most már kár ezen keseregni. Ami megtörtént, azon már nem tudunk változtatni. A lényeg, hogy kedd este megfelelően összpontosítsunk, ne kapjunk gólt, igyekezzünk jól játszani, és legyünk eredményesek” – fogalmazta meg elképzeléseit a chilei szakvezető.

"Nehéz megnevezni egy okot, hogy miért vagyunk gyengébbek a Bajnokok Ligájában. Az elmúlt négy évben ott voltunk a sorozatban, de kétszer a csoportkörből sem sikerült továbbjutnunk. Tavaly ez összejött, de aztán kikaptunk a Barcelonától. Majd meglátjuk, idén mi történik, a csoportkör végén majd elemezzük, mi miért történt az európai kupában. De most a legfontosabb, hogy a keddi Bayern és a decemberi Roma elleni mérkőzésre jól felkészüljünk” – nyilatkozta Pellegrini.

(Sport Tv)

A Manchester City-Bayern München mérkőzést kedden 20 órától élőben közvetítjük a Sport1 HD-n.


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: BL Bajnokok Ligája Manchester City Sport1 Bayern München

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr106931087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása