Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Nat Geo januári ajánló

2014.12.02. 11:43 MinDig TV Extra


Drog-nyomozók VI: Kábító krokodil
Amerikában egy felettébb riasztó jelenség aggasztja a hatóságokat: egyre több heroinfogyasztó végtagjain jelennek meg groteszk, fekélyes sebek és furcsa, horrorfilmbe illő hámsérülések. Az orvosok a tünetek alapján a ’Krokodil’ nevű házi készítésű, kodeinből „főzött” drogra gyanakodnak, mely Szibériából indult hódító útjára. Lehetséges, hogy ez a szélsőségesen addiktív szer már az USA-t is megfertőzte? A filmben az amerikai nyomozók Grúziába, Örményországba és Ukrajnába utaznak, hogy minél többet megtudjanak a hazájukat fenyegető legújabb veszélyforrásról.  
Január 8-tól csütörtökönként 22:00-kor

Galéria >>

Reptéróriás: Dubai II: 5. rész
Egy mérnöknek egy órája van rá, hogy rendbe hozza egy Boeing 777-es vízpumpáját, különben a gép nem szállhat fel, napokra romba döntve a légitársaság menetrendjét. Egy csapat rakodómunkásnak egy szűk nyíláson át kell bejuttatnia egy 11 tonnás hajtóművet egy repülőgép rakterébe – anélkül, hogy kár keletkezne a több millió dolláros hajtóműben, vagy a 300 millió dolláros repülőgépben. És tovább folynak a futópálya-korszerűsítési munkálatok előkészületei – az építkezés során rendkívüli körültekintésre lesz szükség, mert egy reptéren akár egyetlen rossz helyen heverő törmelékdarab is tragédiához vezethet…
Január 1-től csütörtökönként 21:00-kor

Legyőzhetetlen építmények: Hurrikánbiztos stadion
Miami a pusztító hurrikánok útvonalának kellős közepén áll, ezért az új stadiont különösen strapabíróra kellett építeni. És ez a jelek szerint sikerült is: a város futurisztikus új arénája sokkal inkább hasonlít egy űrhajóhoz, mint egy sportlétesítményhez. A filmben ismerje meg a rendhagyó építményt, melynek nyitható tetőszerkezete önmagában annyit nyom, mint a párizsi Eiffel-torony!
Január 5-től hétfőnként 22:00-kor

Ételevolúció: A tenger gyümölcsei
A tengeri étkeknek nagyobb a szerepük a világtörténelemben, semmint gondolnánk: a halak tápláló, fehérjében gazdag húsa szolgált energiaforrásul a portyázó vikingeknek; adott erőt az amerikai függetlenségi háború résztvevőinek; és tartotta mozgásban a szövetséges katonákat a 2. világégés idején. Napjainkban szintén rá vagyunk szorulva a tengerek terített asztalára, ám a hagyományos zsákmányállataink megfogyatkozása miatt egészen újszerű gezemicékkel kell megbarátkozunk. Jó étvágyat az ínycsiklandó hínárokhoz és moszatokhoz!
Január 5-től hétfőnként 23:00-kor

Tömeg-kontroll: Idős kérdések
Daniel Pink viselkedéskutató ezúttal az idővel kapcsolatban visz végbe bravúros dolgokat: először felvillantja a napimádók előtt, hogy mi vár rájuk a jövőben, ha nem változtatnak napozási szokásaikon; azután meggyőzi egy idősotthon lakóit, hogy fiatalabbak, mint hiszik; majd felgyorsítja az idő múlását egy éttermi várakozás közben; végül pedig értékes másodperceket nyer egy épületkiürítési gyakorlat során – a kijárat lezárásával!
Január 7-től szerdánként 21:00-kor

Eszement tudomány II: Beleremeg a föld
Tim Shaw Las Vegas-ba látogat, hogy újabb látványos kísérletekkel hívja fel a figyelmet a minket övező világ meglepő fizikai sajátosságaira. Utcai tudósunk az epizódban többek közt rakétákat készít porral oltókból; kifürkészi, hogy mi történik, ha valakit vákuumos kezelésnek vetnek alá; meghökkentő kísérletet mutat be egy főtt tojással; végül pedig maga mögött hagyja a várost, hogy megremegtesse a földet egy valóban gigantikus robbanással.
Január 7-től szerdánként 21:30-kor

Túlélés távirányítással: Halálos sivatag
Ezúttal az életmódtanácsadó Paul és a lelkipásztor Andrew vállalkozik a lehetetlenre: a vadonban minden előképzettség nélkül, csupán két – őket a távolból irányító – túlélési specialista instrukciói alapján vizet, élelmet és hajlékot találni, és visszajutni a civilizációba. A helyszín: a sivár és élettelen utahi sivatag, ahol kiszáradt folyómedrek, függőleges sziklafalak és kövekkel borított, járhatatlan hegyoldalak nehezítik szabadulásukat.
Január 7-től szerdánként 22:00-kor

Légikatasztrófák XIII: Concorde lángokban
Egy Concorde néhány perccel a párizsi Charles de Gaulle repülőtér elhagyása után lezuhan és lángokba borul. A roncs legnagyobb része a tűz martalékává válik, három rejtélyes tárgy azonban előkerül a kifutópályáról: egy szétrepedt üzemanyagtartály egy darabja; néhány gumiabroncs-foszlány; és egy ismeretlen eredetű fémdarab. Vajon mi köze a három tárgynak egymáshoz, és hogyan vezettek a tragédiához?
Január 12-től hétfőnként 22:00-kor


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: National Geographic Channel MinDig TV Extra Nat Geo januári ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr546951287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása