Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

AUTÓS ADVENT

2014.12.08. 11:20 MinDig TV Extra


Az autókereskedők századik, ünnepi adásával készül a karácsonyra a Discovery Channel

A biztonsági öveket kérjük bekapcsolni! A Discovery Channel egészen karácsonyig vetíti a jobbnál jobb autós műsorok új epizódjait. Új részekkel folytatódik az Autókereskedők – cserebere a világ körül, az Amcsi benzinfalók és az Ötödik sebesség, bemutatkozik két új sorozat, az Autókereskedők pedig ünnepi epizódban ünnepli századik adását.

autos_advent.jpg

A Discovery Channel népszerű autós sorozatai nem a versenypályák glamúros világát, hanem az autóbiznisz hétköznapi hőseit mutatják be. A csatorna decemberi műsorában bőven lesz időnk őket csodálni.

A péntek este induló vadonatúj FantomWorks – Legendák a garázsban nem hazudtolja meg a címét, ugyanis Dan Short műhelye igazi klasszikus autóparadicsom. Dan a legendás autók sebésze, két lábon járó enciklopédiája és legnagyobb fanatikusa is egyben. A FantomWorks műhelyében minden autónak megvan a saját története. Csak a tökéletes munka számít elvégzett munkának, és a maximalizmus természetesen teljes káoszt szül. A legkülönbözőbb autócsodák és személyiségek problémáitól a tulajdonos maradék haja is kihullik. Láthatjuk majd az értékes Ford Mustang Mach 1 felújítását, érkezik egy Corvette Stingray, hét festékréteggel és megszámlálhatatlanul sok problémával, de nyomon követhetjük egy 1983-as Avanti és egy Chevy 3100 pickup felújítását is.

December 13-án indul a Pénzt vagy autót című vadonatúj sorozat, amelyben lerobbant klasszikusok felújítását figyelhetjük. Dennis Pittsenbarger és Slick autószakértők nem egyszerűen megvásárolják a járműveket a tulajdonosoktól, hanem saját költségükön felújítják azt, majd árverésre bocsátják, ahol a tulajdonosnak döntenie kell: vagy részesedik a haszonból, vagy kedvezményes áron visszavásárolja járművét. Nagy a dilemma: elbúcsúznak-e a tulajdonosok szeretett járművüktől a pénzért, vagy épp ők áldoznak arra, hogy megőrizhessék megújult autójukat?

December 19-én az Autókereskedők duója századik közös munkáját készíti el! Mike és Edd a különleges alkalmat őrült kalanddal ünneplik meg, amelyben természetesen az autóké a főszerep. A Haynes International Motor Museum kölcsönadta a fiúknak az 1903-as Darracq veteránautót, amelyet Eddnek kell felújítani. Ehhez sok-sok órára és rengeteg kreativitásra lesz szükség, hiszen egy ilyen autóhoz nem lehet csak úgy pótalkaltrészeket találni… A frissen felújított autóval beneveznek a London-Brighton veteránfutamra – csak bírja ki odáig!

Az újdonságok mellett folytatódnak az ősszel indult kedvencek is. Az Autókereskedők – cserebere a világ körül új évada, és benne Mike Brewer világkörüli útja a végére ér. A decemberi epizódokban a magyar nézőknek is ismerős Polski Fiattal kereskedik Lengyelországban, hogy a világkörüli turné utolsó állomásán, Olaszországban kösse meg az év üzletét, és megvásárolhasson egy Ferrarit. Utána következik az Amcsi benzinfalók, melyben Richard Rawlings és Aaron Kaufman Texas állam lerobbant klasszikus autóit újítják fel rengeteg mókázással egybekötve. Szombaton az Ötödik sebességben Vicki Butler-Henderson, Tiff Needell, Jason Plato és Jonny Smith beszámol a legújabb szuperautókról, versenyekről és rekordkísérletekről, emellett autós hírek, tanácsok és tesztek özönével jelentkezik.

Turbó műsorok – minden pénteken és szombaton 21 órakor.


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: autókereskedők Discovery Channel MinDig TV Extra AUTÓS ADVENT

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr966966835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása