Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Élve felfalva - Az anakonda gyomrában

2014.12.09. 09:26 MinDig TV Extra


December 10-én, szerdán 21:00-kor a Discovery Channel műsorán

Szerdán a magyar Discovery Channel is levetíti Paul Rosolie kígyószakértő félelmetes vállalkozásáról készült műsort, amely azt igyekszik bemutatni, milyen „Élve felfalva - az anakonda gyomrában”.

anakonda.jpg

Az „Élve felfalva - Az anakonda gyomrában” Paul Rosolie kígyószakértőt és környezetvédőt követi, aki egész életét a világ legnagyobb és legerősebb kígyója, az óriási zöld anakonda tanulmányozásának szentelte. Rosolie több mint egy évtizede kutatja Amazónia nyugati vidékét, és munkájával sikerrel hívta fel a figyelmet a perui esőerdőkre, a zöld anakonda otthonára. A kutató korábban szembekerült egy több mint hét méteres példánnyal, amely szerinte a legnagyobb létező zöld anakonda a világon. A találkozás akkor majdnem végzetes lett, de idén nyáron – nyomában egy tévéstábbal – megismétli az expedíciót, hogy újra találkozzon a hatalmas kígyóval, és saját életét és testi épségét kockára téve megmutassa a világnak, mi történik, amikor egy hatalmas anakonda megpróbál valakit élve felfalni.

A filmet a magyar Discovery Channel december 10-én, szerdán 21 órakor vetíti. A film célja az is, hogy felhívja a figyelmet a zöld anakondák élőhelyeként is szolgáló esőerdők pusztulására. „Saját szememmel láttam, mekkora pusztítást végzünk az amazóniai esőerdőkben. Akkora károkat okoztunk, hogy talán a miénk az utolsó generáció, amelynek még esélye van megmenteni az esőerdőt. Az embereknek ki kell nyitniuk a szemüket, hogy lássák, mi folyik itt. Mi lehetne erre alkalmasabb annál, hogy kockára teszem az életemet a világ legnagyobb kígyója, a zöld anakonda szorításában?” – mondta Rosolie.


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: kígyó anakonda Discovery Channel MinDig TV Extra

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr536969231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása