Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Majmok királysága: Testvérharc

2014.12.15. 11:55 MinDig TV Extra


December 15-én, hétfőn 20:00-kor - Nat Geo Wild

A tudósok a csimpánzokat és a gorillákat a legközelebbi rokonainkként tartják számon, s meghökkentően „emberi” viselkedésük ezt alátámasztani látszik. Közösségeikben fiatal harcosok mennek hadba egymás ellen… királyok kerülnek trónra, majd hullanak a porba… és anyák nevelgetik kicsinyeiket odaadó önfeláldozással.

csimpánz

Azt eddig is tudtuk, hogy ezek az élőlények kiemelkedően intelligensek, az viszont, hogy a kultúrának és az egyéni személyiségjegyeknek ilyen hatalmas a szerepe az életükben, csak a közelmúltban vált világossá a kutatók előtt. A sorozatban tartson velünk Afrika esőerdeinek mélyére, és csodálkozzon rá, hogy viselkedésjegyeink jelentős részét állati rokonainktól örököltük!
Pillantson bele egy csimpánzcsalád színes és változatos életébe! A szereplők: egy hatalmát féltő uralkodó; néhány ármánykodó trónkövetelő; bölcs és megfontolt anyák; csintalan növendékmajmocskák; életükért küzdő árvák; és meghökkentően nagy befolyású matriarkák…


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: csimpánz MinDig TV Extra Nat Geo Wild Majmok királysága

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr676984521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása