Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A nagy fehérség (Robin Williams)

2014.12.17. 11:07 MinDig TV Extra


DECEMBER 17., SZERDA 22:00 | FEM3

Alaszkában nem sok minden történik – gondolhatnánk. Esik a hó, s rénszarvasok jönnek-mennek az utakon. Néha mégis előfordul, hogy valaki hullát talál a szemetesben, ráadásul még meg is örül neki. Paul Barnell, az anyagi gondokkal küszködő utazási ügynök, problémáinak megoldását látja a fagyott holttestben.

Robin Williams

A bolond, de mégis imádott feleségével élő férfi ugyanis nem tud hozzájutni az évek óta eltűnt öccse után járó biztosítási összeghez, mert a biztosító nem akar fizetni. Az idegen hulla viszont egyáltalán nem hasonlít a testvérére, így sajnos húsbavágó átalakítás szükséges a személycsere hihetővé tételéhez. A megkerült, és csúnya balesetben elhunyt „testvér” után már hajlandó fizetni a biztosító, annak ellenére, hogy az egyik biztosítási ügynök érzi, hogy valami nincs rendben az üggyel. De Barnell mindennapjait nemcsak a gyanakvó ügynök keseríti meg. A hullához tartozik még két nehézfiú is, akik nem értik, hogy hova tűnt a szeméttárolóban átmeneti örök nyugalomba helyezett áldozat, és mindent elkövetnek azért, hogy megtalálják…

Szereplők: Robin Williams, Holly Hunter, Woody Harrelson, Giovanni Ribisi, Tim Blake Nelson

Rendező: Mark Mylod

Korhatár: 16


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: krimi vígjáték FEM3 Robin Williams A nagy fehérség

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr826989753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása