Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Túlélés távirányítással

2014.12.17. 10:48 MinDig TV Extra


Mi a közös egy lelkipásztorban, egy jógaoktatóban, egy életmódtanácsadóban és egy egykori NFL-játékosban? Nos, többek közt az, hogy semmiféle tapasztalatuk nincs a természetjárásban, mégis engedik, hogy egy 21. századi túlélőshow keretében magukra hagyják őket a vadon kellős közepén...

A National Geographic Channel Túlélés távirányítással című rendhagyó sorozatában városi átlagembereknek kell kikeveredniük valahogy az erdőből és a sivatagból, minden előképzettség nélkül, kizárólag egy távolból őket figyelő túlélési specialista telefonos tanácsaira támaszkodva.

Ha Önt egyedül hagynák a vadonban, képes lenne életben maradni, ha az egyetlen segítsége egy túlélési specialista lenne, akitől bármit megkérdezhet, de csak mobiltelefonon át? A National Geographic Channel új sorozatában hétköznapi városi emberek szívósságát, talpraesettségét és találékonyságát teszteli. A kalandok „áldozatainak” szélsőségesen nehéz a dolguk: sátor, élelem, víz és mindenféle előképzettség nélkül kell átvészelniük a civilizációtól távol töltött napokat – rosszabb esetben heteket –, segítséget csak egy hivatásos túlélőtől remélhetnek, aki egy ismeretlen helyszínről figyeli minden mozdulatukat a legmodernebb távérzékelési technológia segítségével. Legyen szó a Sziklás-hegység járhatatlan erdeiről, vagy a sivár és víztelen utahi sivatagról, a sorozat hőseinek csak egy esélye van az életben maradásra: ha a legkritikusabb helyzetekben bíznak az ösztöneikben, és hisznek a távolból őket irányító hangnak.

A Túlélés távirányítással című sorozatot január 7-től szerda esténként 22 órakor vetíti a National Geographic Channel!

További információk: http://www.natgeotv.com/hu/tuleles-taviranyitassal


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: túlélőshow National Geographic Channel MinDig TV Extra Túlélés távirányítással

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr316989729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása