Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Sodró lendület

2014.12.19. 15:04 MinDig TV Extra


DECEMBER 19., PÉNTEK 21:00 | FEM3

Dan ugyan egy fiatal, sikeres orvos, mégis nehezen boldogul a külvilággal, lévén, hogy szinte mindentől retteg. Ő egy igazi fóbia-király! Jerry menedzser, viszont rettentően utálja az irodai munkát és legszívesebben állandóan csak szörfölni menne, ha tehetné. Tom-ról senki sem tudja, hogy miből él, de ő azt állítja, hogy Harley-kkal üzletel. Mindenesetre a nők döglenek érte.

Sodró lendület

Most azonban, hogy a negyedik, és nagy kalandor hírében álló barátjuk egy balesetben meghalt, elhatározzák, hogy egy őrült kalanddal állítanak emléket néhai haverjuknak. Eszükbe jut D.B. Cooper története, a gépeltérítőé, aki három évtizeddel ezelőtt egy vagyonnal együtt kiugrott egy repülőből és azóta sem akadt senki a nyomára. Egyes feltételezések szerint a krokodilok martalékává vált, a zsákmány pedig valahol ott vár azóta is a szerencsés megtalálóra az oregoni vadonban. Így hát a trió egy kenuval és jó sok önbizalommal vág neki az őrült túrának...

Rendező: Steven Brill

Szereplők: Matthew Price, Matthew Lillard, Seth Green, Dax Shepard, Andrew Hampton, Jarred Rumbold, Carl Snell


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték FEM3 MinDig TV Extra Sodró lendület

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr576997967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása