Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Social Network - A közösségi háló

2014.12.31. 10:28 MinDig TV Extra


16:40, Csütörtök (január 1.), AXN

Minden kornak megvannak a maga zseniális látnokai, akik egyik percről a másikra megváltoztatják maguk körül a világot. Az utókor számára mindig rejtélyes feladat annak megfejtése, hogy mi is történt valójában. Fincher filmje egy ilyen varázslatosan izgalmas pillanatot ragad meg: a Facebook megszületését. A közösségi háló több oldalról közelíti meg a történetet, elénk tárva az egymással hadakozó briliáns eszű fiatalemberek különböző nézőpontjait, akik mind azt állítják, hogy jelen voltak a találmány fogantatásánál.

A közösségi háló

A pergő ritmusú film a harvardi folyosóktól a Palo Alto-i irodabokszokig kíséri a hősöket, hogy még a kezdeti alakulásában mutassa be a kulturális robbanást okozó jelenséget, és hogy az miképp hozott össze majd szakított szét egy csoport lázadó fiatalt. A káosz forgatagában ott van maga Mark Zuckerberg (Jesse Eisenberg), a zseniális harvardi diák, aki kitalálta a weboldalt; Eduardi Saverin (Andrew Garfield), a hajdani jó barát, aki a kezdőtőkét hozta a zsenge vállalkozásba; Sean Parker, a Napster alapítója (Justin Timberlake), aki elvitte a Facebookot a Szilikon-völgy kockázati tőkéseinek. Na és a Winklevoss ikrek (Armie Hammer és Josh Pence), a harvardi csoporttársak, akik azt állították, hogy Zuckerberg ellopta az ötletüket és tulajdonjogi pert indítottak ellene. Mindegyiküknek megvan a maga saját valóságos vagy épp ifjonti fantáziával átitatott narratívája a Facebook-sztoriról, s így egy emberi drámákkal terhelt, igazi, többrétegű, 21. századi sikertörténet tárulhat a néző elé.

rendező: David Fincher
forgatókönyvíró: Aaron Sorkin
zeneszerző: Trent Reznor
operatőr: Jeff Cronenweth
producer: Dana Brunetti, Ceán Chaffin
vágó: Kirk Baxter, Angus Wall

szereplő(k):
Jesse Eisenberg (Mark Zuckerberg)
Justin Timberlake (Sean Parker)
Andrew Garfield (Eduardo)
Joseph Mazzello (Dustin Moskovitz)
Rooney Mara (Erica)
Rashida Jones (Marylin Delpy)
Malese Jow (Alice)
Max Minghella (Divya Narendra)
Brenda Song (Christy Lee)


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: AXN MinDig TV Extra Social Network A közösségi háló

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr817025647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása