Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Alkonyattól pirkadatig

2015.01.06. 10:43 MinDig TV Extra


23:40, SZERDA (január 7.), AXN

Seth Gecko (D.J. Cotrona) és erőszakos, kiszámíthatatlan testvére, Richard "Richie" Gecko (Zane Holtz) miután kiraboltak egy bankot és hátrahagytak néhány hullát, Mexikó felé veszik az irányt. Nyomukban az FBI, és két bosszúra szomjas texasi ranger, Earl McGraw (Don Johnson) és Freddie Gonzalez (Jesse Garcia). A bandita fivérek útközben belebotlanak a tiszteletes Jacob Fullerbe, akit családjával együtt túszul ejtenek, hogy segítségükkel kelhessenek át a határon.

Alkonyattól pirkadatig

A határállomás előtt azonban betérnek egy sztriptíz bárba, amelyről hamarosan kiderül, hogy valójában vámpírok és mitikus szörnyek tanyája. Vérre menő küzdelem veszi kezdetét, melynek csak a pirkadat eljövetele vethet véget...A sorozat az azonos című, 1996-os kult-mozifilm alapján készült. A rendező, producer Robert Rodriguez az eredeti történetet a vámpírokon kívül közép-amerikai mitológiai szörnyekkel gazdagította, így fokozva tovább a fergetegesen véres hangulatot.

(korhatár: 16)


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat AXN MinDig TV Extra Alkonyattól pirkadatig

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr997046549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása