Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Szenvedélyek viharában

2015.01.09. 09:44 MinDig TV Extra


Vasárnap 21:00 | FEM3

Jim Harrison regénye alapján!

Egy elsöprő erejű, romantikus történet elevenedik meg előttünk három fivérről, az apjukról és egy csodálatos, ellenállhatatlan fiatal nőről, aki mindannyiuk életét visszavonhatatlanul megváltoztatja! William Ludlow ezredes, miután megelégelte kormánya indiánokkal szembeni bánásmódját, egy távoli, őslakosok lakta vidéken telepszik le, hogy nyugodtan nevelhesse fel három fiát.

Anthony Hopkins

Alfred, a legidősebb csendes, kötelességtudó fiú, aki pontosan tudja, mit akar. Samuel, a legfiatalabb mindenki kedvence, a századforduló idealizmusának megtestesítője. Tristan, a középső azonban senkihez sem hasonlítható: vad, öntörvényű lélek, akit az ezredes hű indián segédje nevelt képzett harcossá. A három testvér elválaszthatatlan, de amikor felnőnek, életüket előre nem látható tragédiák, szenvedélyek és indulatok más-más útra terelik. A háború és a szerelem, a küzdelem és a családi kötelékek hol eltaszítják, hol mágnesként vonzzák a család tagjait: az apát, a fiukat és a közéjük álló Susannah-t...

Rendező: Edward Zwick

Szereplők: Anthony Hopkins, Brad Pitt, Aidan Quinn, Julia Ormond, Henry Thomas


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Anthony Hopkins FEM3 Brad Pitt Szenvedélyek viharában

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr217055483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása