Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Újévi arany évad a Discovery Channel januári műsorán

2015.01.09. 09:27 MinDig TV Extra


Csütörtök esténként a főszerepben Alaszka: a dermesztő hideg és az arany hazája

A Discovery Channel stílusosan köszönti az újévet: januári műsorán a főszerepet az arany játssza, a színteret pedig a zord, rideg Alaszka nyújtja. Január 15-től minden csütörtök este az aranyé és az alaszkai hidegé a főszerep.

arany.jpg

Január 15-én, csütörtökön 21 órától, dupla résszel indul az Aranyláz Alaszkában ötödik évada, amelyben minden megváltozott: új bányászokkal, új helyszínekkel, új gépekkel és új módszerekkel találkozunk. Parker Schnabel idén már nem „tanuló üzemmódban” dolgozik, és meg szeretné duplázni tavalyi eredményét: 2000 uncia aranyat szeretne felhozni, amelynek az értéke több mint 2,5 millió dollár. Parker minden centet újra befektet, többet követel meg csapatától, mint valaha, és elcsábítja az egyik rivális aranybányász, Todd Hoffman vezető gépészét. Toddnak közben mindent a nulláról kell kezdenie, mert korábbi álma, hogy a dzsungelben bányásszon, majdnem tönkretette. Nemcsak a területét, a pénze nagy részét és a csapatát vesztette el, hanem ami a legrosszabb: a méltóságát is. Vajon képes lesz-e felállni a padlóról, és megfordítani az események menetét? Egy dolog biztos – nem adja fel harc nélkül.

Január 15-én 23 órától indul az Alaszka mélyén című vadonatúj sorozat, melyben megismerhetjük Amerika legzordabb települését, az alaszkai vadon mélyén megbúvó McCarthy-t. Egykor a bűn városának számított Alaszkában, mert ez adott menedéket azoknak, akik el akartak bújni a törvény szeme elől. Az itt élő 42 bátor lakosnak az életben maradáshoz nap, mint nap meg kell küzdenie az elemekkel. Egyesek szerint ehhez a megszokott módon kell folytatni az örök küzdelmet az elemekkel, míg mások szerint itt az ideje a városkának felzárkóznia a modern világhoz. De melyik oldal kerekedik majd felül?

Január 22-én 22 órától, az Aranyláz a Bering-tengeren: Merülés a jég alá új részeiben a fagyos északi vizeken aranyra vadászó csapatok újra életüket kockáztatva erednek minden nap az arany nyomába.
„Mr. Gold”, vagyis Shawn Pomrenke óriás kotrógépével, a „The Shamrock”-kal folytatja a kutatást a nagy fogás reményében. Emily Riedel arra törekszik, hogy ő legyen a legjobb. Mindezalatt az egyik veterán élete legnagyobb fogására bukkan, egy másik pedig majdnem az életével fizet. Ahogy a zord téli szezon egyre jobban érezteti hatását, úgy nő a feszültség is a hajók fedélzetén. A legénység tagjainak számos veszéllyel kell szembenézniük: a hajó elsüllyedésével, a nitrogénmérgezéssel, a barátságot is kikezdő küzdelmekkel – mindezt a csillogó arany csábítása miatt.

ARANY CSÜTÖRTÖK:
ARANYLÁZ ALASZKÁBAN ÚJ ÉVAD – JANUÁR 15-ÉN 21.00 ÓRÁTÓL
ALASZKA MÉLYÉN – JANUÁR 15-ÉN 23.00 ÓRÁTÓL
ARANYLÁZ A BERING-TENGEREN: MERÜLÉS A JÉG ALÁ – JANUÁR 22-ÉN 22.00 ÓRÁTÓL,
CSAK A DISCOVERY CHANNEL MŰSORÁN


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Alaszka Discovery Channel Aranyláz Bering-tenger

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr877055433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása