Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Bear Grylls egyik új sorozatával indul ma a túlélés évada a Discovery Channel műsorán

2015.02.02. 10:38 MinDig TV Extra


A LEGISMERTEBB TÚLÉLŐMŰVÉSZ FEBRUÁRTÓL HÁROM ÚJ SOROZATTAL TÉR VISSZA A DISCOVERY CHANNEL MŰSORÁRA

Bear Grylls

A Discovery Channel nagy dobással érkezik februárban: a rajongók nagy örömére visszatér a túlélőműsorok legnagyobb sztárja, akinek a neve egyet jelent a zord viszonyok közti helytállással. Bear Grylls három új műsorral is jelentkezik, a túlélési praktikák és trükkök rajongóit emellett további új műsorok is várják a Discovery Channel túlélési évadában: jön az Ezt éld túl, haver! új évada és a Csupasz túlélők új epizódjai.

Február 2-án, hétfőn 22:00-kor ismét feltűnik a Discovery Channel műsorán Bear Grylls, akinek a Túlélés törvényei című műsora rendkívül népszerűvé vált a csatorna rajongói között. A brit különleges osztag, a Special Air Service (SAS) egykori tagja hét évadon keresztül mutatta be a nézőknek, hogyan lehet túlélni a legmostohább körülmények között. Idei első új műsorában, a Bear Grylls: A sziget című túlélőshowban játékmesterként tér vissza: 13 brit férfit visz egy lakatlan csendes-óceáni szigetre, nekik pedig ott kell életben maradniuk, kezdetleges szerszámok segítségével. A festői környezet megtévesztő lehet, a trópusi sziget ugyanis számtalan veszélyt rejt, amelyet a csapatnak vállvetve kell leküzdenie. Miközben az életben maradásért harcolnak, a szereplők olyan oldalukról ismerhetik meg önmagukat, amelyről korábban azt sem tudták, hogy létezik.

Március 16-án, hétfőn 22:00-kor jön a Bear Grylls: Töréspont című hat részes sorozat, melynek egyórás epizódjaiban hétköznapi embereket láthatnak a nézők, akik a túlélés nagymestere mellé szegődve teszik próbára akaraterejüket és így néznek szembe legbelsőbb félelmeikkel. Minden epizódban ketten vállalkoznak rá, hogy az életüket megkeserítő fóbiáikat megpróbálják leküzdeni. 24 órát töltenek a vadonban Bear Grylls társaságában, miközben rágcsálókkal, rovarokkal vagy éppen tériszonyukkal kell harcolniuk. A nézők Bear vallomásait is hallhatják saját félelmeivel kapcsolatban. Kibírják-e a megpróbáltatásokat a résztvevők, vagy idő előtt megtörnek?

Áprilisban pedig érkezik a Bear Grylls: Sztárok a vadonban című hatrészes soroza, amelyben a sztárokon a sor, hogy megmutassák a világnak, milyen fából faragták őket. A műsor egyórás epizódjaiban egy-egy híresség csatlakozik Bearhez, hogy 48 órás, életre szóló kalandot éljenek át a világ civilizációtól távol eső pontjain. Az extrémsportokat és fizikai próbatételt sem nélkülöző Bear Grylls: Sztárok a vadonban olyan neveket vonultat fel, mint a High School Musical című amerikai vígjáték sztárja, Zac Efron, a veterán komédiás Ben Stiller, Hollywood egyik ügyeletes szívtiprója, Channing Tatum, a Kemény motorosok (Sons of Anarchy) című sorozatból ismert Tom Arnold, az NFL-legenda Deion Sanders, illetve az NBC hírcsatorna bemondója, Tamron Hall. A sztárok olyan festői helyeken néznek szembe az elemekkel, mint az amerikai Catskill-hegység, Skócia esős dombságai, illetve Utah állam zord sziklavidékei.

Február 2-án, 21:00-tól érkezik az Ezt éld túl, haver! című túlélőműsor új évada, amelyben új szereplők, új helyszíneken igyekeznek életben maradni – stílusos felvezetés lesz Bear 22:00-tól induló új sorozata előtt. A műsorban a próbatételre vállalkozó újoncokat bekötött szemmel egy ismeretlen, mindentől távol eső helyszínre viszik, ahol be kell bizonyítaniuk rátermettségüket és túlélő ismereteikre támaszkodva kell boldogulniuk. A rajongók újra láthatják majd Terry Schappert ex-zöldsapkást, John Hudsont, a brit légierő túlélési oktatóját, Jake Zweig egykori Navy SEAL-t és a Túlélőpár-baj című sorozatból ismert Matt Grahamet. Hozzájuk csatlakozik Casey Anderson környezetvédő, Chris Swanda, a sokat látott túlélő-szakértő, illetve Tim Smith túravezető. Bár mindannyian jól képzett szakemberek, a kérdés, felérnek-e az első évad veteránjaihoz?
 
Február 2-án a Csupasz túlélők rajongói is örülhetnek, az extrém túlélőshow ugyanis új epizódokkal jelentkezik. Aki eddig nem ismerte volna a sorozatot, most megtudhatja, milyen megpróbáltatásokon kell átesnie annak a férfinak és nőnek, akiket a legalapvetőbb eszközök és ruhák nélkül dobnak le a vadon közepén, hogy ott három héten keresztül boldoguljanak – úgy, hogy egymáson kívül semmiféle segítségre nem számíthatnak.

BEAR GRYLLS: A SZIGET – MŰSOR ELŐZETES: http://youtu.be/9l2wIEiMpnI

TÚLÉLŐ ÉVAD:
CSUPASZ TÚLÉLŐK – ÚJ RÉSZEK: FEBRUÁR 2-ÁN 20.00 ÓRÁTÓL,
EZT ÉLD TÚL, HAVER!  – ÚJ ÉVAD PREMIER: FEBRUÁR 2-ÁN 21.00 ÓRÁTÓL,
BEAR GRYLLS: A SZIGET – PREMIER: FEBRUÁR 2-ÁN 22.00 ÓRÁTÓL

BEAR GRYLLS: TÖRÉSPONT – PREMIER: MÁRCIUS 16-ÁN 22.00 ÓRÁTÓL
BEAR GRYLLS: SZTÁROK A VADONBAN – PREMIER: ÁPRILIS


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Discovery Channel Bear Grylls MinDig TV Extra Túlélés

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr597132725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása