Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Rómában a négy közé jutás a cél! (AS Roma - Fiorentia)

2015.02.03. 12:07 MinDig TV Extra


Az olasz fővárosban csap össze az AS Roma és a Fiorentia labdarúgócsapata kedden este az Olasz Kupa negyeddöntőjében. A bajnokságban Rudi Garcia együttese áll jobban, azonban egy meccsen bármi megtörténhet. A találkozót természetesen élőben mutatjuk meg kedves nézőinknek, méghozzá 20:40-től a DIGI Sport 1-en!

(Reuters)

Most, hogy a legnagyobb európai bajnokságokban lezárult az átigazolási időszak, ismét a labdarúgás került a főszerepbe. Rögtön kedden este nem is akármilyen csemegével jelentkezünk a sportág szerelmesei számára. Az Olasz Kupa negyeddöntői közül ugyanis a Roma – Fiorentina összecsapást mutatjuk meg.

Egyik csapat sem szerepel rosszul a bajnokságban, hiszen a fővárosiak a második helyen tanyáznak, míg a firenzeiek a hatodikok, azonban a 2015-ös év eddig a liláknak sikerült egy hajszálnyival jobban. Az esztendő első hónapjában a Fiorentina három meccset nyert meg, két döntetlent játszott és egyszer kapott ki, míg a farkasok két győzelem mellett négyszer ikszeltek.

A felek egyébként nemrégiben, bő egy héttel ezelőtt összecsaptak Firenzében, ahol 1-1-es végeredmény született. A csapatok őszi meccsén a fővárosban viszont Rudi Garcia együttese nyert 2-0-ra. Lássuk, hogyan alakul a két gárda meccse a kupában.


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Olasz Kupa MinDig TV Extra DIGI Sport 1 AS Roma - Fiorentia

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr677136313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása