Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A bukdácsoló Inter testén át jutna elődöntőbe a címvédő Napoli

2015.02.04. 11:19 MinDig TV Extra


Az utolsó negyeddöntőre kerül sor szerda este az Olasz Kupában, ahol a pocsék formában levő Internazionale együttese látogat a Napoli otthonába. Ha kíváncsiak rá, hogy a két együttes közül ki lesz a Lazio ellenfele az elődöntőben, akkor kapcsoljanak 20:40-től a DIGI Sport 1-re!

Higuaín és Mertens az Inter elleni találkozó útán is ünnepelni szeretne (Reuters)

A címvédő Napoli a Juventus elleni januári veresége óta igencsak magára talált, hiszen legutóbbi három bajnokiját egyaránt megnyerte, plusz bejutott a kupa negyeddöntőjébe, igaz a továbbjutásért alaposan megszenvedtek Higuaínék, hiszen csak büntetőkkel búcsúztatták a nagyot küzdő Udinesét.

A remek formának köszönhetően a nápolyiak megszilárdították harmadik helyüket a tabellán, hiszen már öt pont az előnyük az őket üldöző Lazio, Sampdoria duóval szemben, ám a Roma botladozásának köszönhetően a második hely is elérhető közelségbe került a déliek számára.

Nemcsak a bajnokságban, hanem a kupában is összejöhet egy Napoli-Lazio csata, ugyanis az elődöntőben a Milant kiejtő római együttes vár a mostani párharc továbbjutójára. Ehhez azonban „csupán” annyit kell tenniük Rafa Benítez tanítványainak, hogy legyőzzék a pocsék formában levő Internazionale együttesét, amire valljuk be, elég nagy az esélyük.

A kék-feketéknél valami nagyon nincs rendben, hiszen hiába tért vissza novemberben a kispadra Roberto Mancini és szerezték meg januárban Lukas Podolskit és Xherdan Shaqirit, velük is csak szenvednek a milánóiak: legutóbbi két bajnokijukat egyaránt elbukták, előbb a Torino nyert a Giuseppe Meazzában, majd pedig a Sassuolo kapta el őket, aminek eredményeként a 13. helyig csúsztak vissza a tabellán.

Ráadásul nem valószínű, hogy ez a sorozat épp a Napoli ellen szakadna meg, hiszen nem nyerni jár a Vezúv lábához az Inter. 1997 óta csupán egyszer távoztak sikerrel a San Paolóból a milánóiak, ám intő jel lehet a hazaiak számára, hogy a négy évvel ezelőtti találkozó egy kupameccs volt, amit végül büntetőkkel a kék-feketék nyertek meg.


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Olasz Kupa Internazionale Napoli DIGI Sport 1

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr677139923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása