Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A Pool és a Spurs is közelebb kerülne a BL-helyekhez

2015.02.10. 11:10 MinDig TV Extra


Hétközi fordulót rendeznek az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában, a keddi játéknapról pedig élőben közvetítjük a Liverpool – Tottenham rangadót. Mindkét együttes szeretne a következő idényben a Bajnokok Ligájában indulni, ehhez pedig a feleknek nagy szükségük lenne a pontokra. 20:45-től élőben tekinthetik meg, hogy melyik együttes kerül közelebb a Premier League szűkebb élmezőnyéhez.

Sorozatban ötödik alkalommal győzheti le hazai környezetben a Liverpool a Tottenham együttesét az Anfielden, amennyiben nyer kedden este. A vörösöknek amúgy is remek a hazai Premier League-mérlegük a Spurs ellen, hiszen a két gárda legutóbbi húsz liverpooli meccséből a hazaiak tizenhárom alkalommal diadalmaskodtak, hat döntetlent játszottak, és mindössze egyszer maradtak alul a londoniakkal szemben.

Azonban hiába a remek statisztika, korántsem biztos, hogy Brendan Rodgers együttese bezsebeli a három pontot ezen az összecsapáson is. A Tottenham ugyanis jelenleg az ötödik helyen áll a tabellán, míg a Pool a hetedik, ráadásul a londoni alakulat igencsak jó formában van, hiszen a legutóbbi tizenöt tétmeccséből tízet megnyert, háromszor ikszelt és mindössze kétszer kapott ki. Ráadásul a rangadókon sem szerepelt rosszul, hiszen nyert a Chelsea és az Arsenal ellen is. Most pedig a vörösök skalpjára fáj a foga, és ebnben az esetben a visszavágás tüze is hevíti a londoniakat, hiszen az angol fővárosba, még augusztus végén a Liverpool 3-0-ra nyert.

Rossz mutatója egyébként a Poolnak sincsen, hiszen ha a vörösöknél is a legutóbbi tizenöt tétmeccset vesszük alapul, akkor nyolc sikert, öt döntetlent és két zakót számlálhatunk. Ráadásul az a két vereség is idegenben volt, méghozzá a Manchester United és a Chelsea otthonában, utóbbi hosszabbítás után.

A három pont megszerzése nagyon fontos lenne mindkét alakulat számára, hiszen mind a hazaiak, mind pedig a vendégek arról álmodoznak, hogy ebben a szezonban megszerzik a Bajnokok Ligája-szereplést érő első négy pozíció valamelyikét. A Spurs jelenleg egy pontra van a negyedik MU mögött, és kettővel van elmaradva a Southamptontól, míg a Pool néggyel kevesebbet gyűjtött eddig a Tottenhamnél. Mindkét gárdának égető szüksége lenne a pontokra, azonban hogy melyiknek sikerül jobban ez a kilencven perc, azt nem lehet megjósolni.

Egy azonban biztos, a parázsnak ígérkező összecsapást élőben tekinthetik meg a DIGI Sport 1-en 20:45-től. Tartsanak velünk!


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Bajnokok Ligája DIGI Sport 1 angol labdarúgó-bajnokság Liverpool – Tottenham

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr697157773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása