Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Újabb idegenbeli győzelemre készülnek az egriek

2015.02.11. 11:24 MinDig TV Extra


Ismét a Bajnokok Ligájában bizonyíthat a ZF-Eger férfi vízilabdacsapata, amely a csoportkör 5. fordulójában ezúttal a Radnicski otthonában száll medencébe szerda este. A magyar bajnok szerbiai fellépését élőben tekinthetik meg 17:55-től a DIGI Sport 2-es csatornáján!

(www.vlv.hu)

A Pro Recco elleni hazai zakót leszámítva remekül szerepelnek eddig az egriek a csoportkörben, hiszen a regnáló bajnok Barceloneta otthonában elért döntetlen után meglepően sima győzelmet arattak Bresciában, míg a legutóbbi fordulóban Egerben nyertek egy góllal az Olympiakosz ellen.

Ezúttal ismét egy idegenbeli összecsapás vár majd az A csoport második helyén álló Szivósékra, méghozzá az eddig csupán egyetlen sikert arató, utolsó előtti Radnicski otthonában. Ennek ellenére azonban nem szabad félvállról vennie a találkozót a magyar bajnoknak, hiszen a szerbek a címvédő barcelonai együttes ellen gyűjtötték mindhárom pontot!

Az egriek egy Honvéd elleni bajnoki győzelemmel hangoltak a mostani összecsapásra, ám a kétgólos siker ellenére sem volt teljesen elégedett a csapat teljesítményével Dabrowski Norbert vezetőedző. A szakember elmondása szerint meglehetősen fásultak voltak a fiúk, és a pénteken nyújtott produkciónál sokkal több kell Szerbiában, hiszen véleménye szerint egy kőkemény ellenfél vár rájuk Kragujevacban.

Ha kíváncsiak, miként alakul a magyar bajnok szerbiai fellépése, akkor feltétlenül kapcsoljanak 17:55-től a DIGI Sport 2-es csatornájára!


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vízilabda Bajnokok Ligája DIGI Sport 2 ZF-Eger Pro Recco

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr747160985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása