Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

All Star-mérkőzés: LeBron James és a többiek újra varázsolnak

2015.02.12. 09:00 MinDig TV Extra


Páratlan hete lesz ezúttal is a látványos kosárlabda szerelmeseinek. A héten három meccset közvetít a Sport TV, előbb kedden a Phoenix Suns és a Houston Rockets összecsapását, majd csütörtökön az All Star-hétvége felvezetéseként funkcionáló keleti rangadót, amelyen a Chicago Bulls és a Cleveland Cavaliers vív meg egymással.

allstar.jpg



A páratlan programra a koronát a sportág fellegvárában, a New York-i Madison Square Gardenben megrendezésre kerülő All-Star-mérkőzés adja, ahol olyan szupersztárok játszanak, mint LeBron James, Kevin Durant, Tim Duncan vagy Stephen Curry.

A gálameccset vasárnap éjjel a Sport1 közvetíti élőben angol nyelven hajnali két órától, és magyar kommentárral hétfőn 15.45-től a Sport1, 20 órától a Sport2 is megismétli, a kommentátor Méhes Gábor, a szakértő Zsivera Gábor lesz.


A Sport 1 és a Sport 2 csatorna is elérhető a MinDig TV Extra családi csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: sport1 sport2 LeBron James All Star Kevin Durant Tim Duncan

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr267163739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása