Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Volvo Kupa: ismét jöhet a gólözön a gyerekekért

2015.02.13. 12:14 MinDig TV Extra


Kilencedik alkalommal rendezik meg a hagyományos év eleji férfi vízilabdatornát, a Volvo Kupát. Ezúttal ismét Budapesten parádézhat a Benedek Tibor vezette nemzeti csapat, amely a horvátokkal, az amerikaiakkal és a kanadaiakkal mérkőzhet meg péntektől vasárnapig. A viadalt - egy mérkőzést leszámítva - ÉLŐben nézhetik majd meg a DIGI Sport csatornáin!

(fotó: vlv.hu)

Eddig nyolc alkalomból hatszor nyert a magyar csapat, kétszer a szerbek. Nos, ezúttal nem lesznek itt a plávik, ha csak az amerikaiakat irányító Dejan Udovicsicset nem számítjuk.

Nem lesz viszont ott a vízben a mieink csapatkapitánya, Varga Dániel, valamint Hosnyánszky Norbert sem, miután a szövetségi kapitány pihentet néhány kulcsembert, ezzel is esélyt adva néhány fiatalnak, akik most bizonyíthatják rátermettségüket. Itt a lehetőség tehát Német Toni vagy éppen Manhercz Krisztián előtt!

Ha már fiatalok...A kupa névadószponzora az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is minden magyar gólért pénzt ajánlott (most 90 ezer forintot), amely aztán az utánpótlásba folyik be. Szóval minden remény szerint magyar gólparádét hoznak a mérkőzések.

Már csak azért sem lenne ez rossz forgatókönyv, mert kedden tétmeccs, a szlovákok elleni Világliga-találkozó vár a Benedek-csapatra, amelynek remek felkészülési állomást jelent a Volvo Kupa.

Ezúttal a nagy országjárást követően ismét a fővárosban, a felújított BVSC-(más nevén: Laky Károly) Uszodában rendezik meg a tornát. De aki nem tudna kijutni, annak a tévé képernyője előtt a helye, hiszen a magyar csapat összes mérkőzését ÉLŐben láthatja a DIGI Sport csatornáin.

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: vízilabda Volvo Kupa DIGI Sport 1 DIGI Sport 2

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr857171535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása