Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Az Atlanta ellen hangol a Juve a BL-re

2015.02.20. 15:27 MinDig TV Extra


A megszokottól eltérően ezúttal már pénteken is az olasz labdarúgás kerül a főszerepbe a DIGI Sporton! A Serie A 24. fordulójának pénteki játéknapján a listavezető Juventus és a kiesés ellen küzdő Atalanta csap össze Torinóban. A mérkőzést természetesen élőben közvetítjük a DIGI Sport 1-en 20:40-től.

Carlos Tévez szeptemberben kétszer talált be az Atalanta kapujába (Reuters)

A Juventus csak a következő héten kezdi szereplését a Bajnokok Ligája 2014/2015-ös kiírásának tavaszi felvonásában, a torinóiak ugyanis a Borussia Dortmunddal küzdenek meg a legjobb nyolc közé kerülésért, a párharc elő meccsére pedig kedden kerül sor Olaszországban.

A zebramezeseknek azonban addig még van egy fellépésük, méghozzá pénteken este, ugyanis az olasz bajnokság soros fordulójában a kiesőjelölt Atalantát fogadják. Igaz, a Juve hét ponttal vezeti a Serie A tabelláját az AS Roma előtt, azonban így sem veheti félvállról ezt a meccset, hiszen láttunk már ekkora előnyt elolvadni úgy, hogy még tizenöt forduló volt hátra a bajnokságból.

Természetesen Massimiliano Allegri együttese a találkozó toronymagas esélyese, hiszen a gárda október vége óta nem szenvedett vereséget a rendes játékidőben (azóta csupán a Napoli tudta tizenegyesekkel felülmúlni a torinóiakat a decemberi Olasz Szuperkupa-meccsen). Ráadásul az Atalanta sincsen kimagasló formában, hiszen legutóbbi öt meccséből négyszer hagyta el vesztesen a pályát és mindössze egyetlen alkalommal nyert. A vendégeket azonban lebecsülni nem szabad, hiszen ebben az évben már idegenben gyűjtöttek be egy nagy skalpot, méghozzá a Milanét bő egy hónappal ezelőtt.

A két gárda egyébként már találkozott ebben a szezonban, szeptember végén Bergamóban 3-0-s torinói siker született köszönhetően Carlos Tévez egy, valamint Álvaro Mrata egy találatának.

Nos, hogy ezúttal is a Juve nyer, avagy a vendégek gyűjtenek be újabb skalpot, az 20:40-től kiderül a DIGI Sport 1-en. Tartsanak velünk!

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: Juventus Serie A Atalanta DIGI Sport 1

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr867192045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása