Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

BL-ÉLŐ: A Dortmund a Juve ellen folytatná a talpra állást

2015.02.24. 11:13 MinDig TV Extra


Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund vezetőedzője elmondta, hogy az egyik legfontosabb dolog a csapata életében, hogy a játékosok visszanyerjék korábbi önbizalmukat. A német együttes kiválóságai számára egy Juventus elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-siker pont jól jönne. Azonban a kedd este sorra kerülő nyolcaddöntő első felvonásán ehhez minden bizonnyal lesz néhány szava a torinóiaknak is. Az összecsapást 20:15-től élőben tekinthetik meg a DIGI Sport 1-en. Tartsanak velünk!

(Reuters)

Remek mutatóval érkezik a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjéhez a Juventus csapata. A torinóiak legutóbbi tíz meccsükön hétszer győztesen hagyták el a pályát és három döntetlent játszottak csupán. Így nem csoda, hogy önbizalommal telve várhatják a hazája bajnokságában ebben a szezonban igencsak a várakozásokon alul teljesítő Dortmundot. Massimiliano Allegri, a Juve trénere azonban tisztelettel beszélt a soron következő ellenfélről, és szavaiból kiderül, ez a párharc korántsem lefutott.

„Ez nem a szezon meccse, mert ez nem egy döntő – kezdet a mondandóját Allegri. - Ez egy száznyolcvan perces párharc egy nagyon jó formában lévő csapat ellen, mint am ilyenek mi is vagyunk. A Dortmundnak négy rettentően gyors és remek technikai adottságokkal megáldott támadója van, nekünk a rivális legerősebb pontjait kell semlegesítenünk és emellett jól, nagy intenzitással kell játszanunk. Jürgen Klopp nagyszerű dolgokat vitt véghez a Borussiánál. 2006 óta újraépítette a klubot, bajnokságokat nyert és Európában is bizonyított. Nem szabad azzal foglalkoznunk, hogyan áll ellenfelünk a bajnokságban, a BL-ben már bizonyították, hogy a két sorozat teljesen más. A német pontvadászat állása a Bayern mögött igencsak szoros, a Dortmundnak minden esélye megvan, hogy sokat javítson a pozícióján. „

A Borussia trénere, az előbb említett Jürgen Klopp bízik abban, hogy három sorozatban megnyert bajnoki után csapata a Bajnokok Ligájában is jól teljesít majd. Bízik abban, hogy a játékosok visszanyerik korábbi önbizalmukat.

A legfontosabb dolog, hogy javult a csapatom fizikai állapota. Tudtuk, hogyha lesz időnk edzeni és dolgozni – amire igazából a szezon első felében nem volt lehetőségünk, akkor sokat javulhat a teljesítményünk. Ez történt mostanság. Még mindig vannak problémáink, de ezek nem fizikai jellegűek. Vissza kell nyernünk az önbizalmunkat. Három meccset nyertünk sorozatban, ez remek dolog, azonban ez a BL nyolcaddöntője, ezen az estén nem látja majd senki, hogy a Bundesligában a kiesés ellen küzdünk, az a csata a kedd esti meccs után folytatódik.

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: Bajnokok Ligája Juventus Borussia Dortmund DIGI Sport 1

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr467211127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása