Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Az Érsekújvár lezárhatja az elődöntőt

2015.02.25. 11:03 MinDig TV Extra


Ötödik mérkőzéséhez érkezett a jégkorong MOL Liga elődöntője, ahol az Érsekújvár Dunaújvárosban harcolhatja ki a döntőbeli szereplést. A mérkőzést ÉLŐben közvetíti a DIGI Sport 2.

jégkorong

Hiába volt pályaelőnyben a Dab.Docler, a második hazai mérkőzését elveszítette az Érsekújvár ellen. A  Fejér megyei együttes idegenben kétszer is minimális különbséggel kikapott, így a szlovákiaiknak egy mérkőzés kell már csak a döntőhöz.

Pedig legutóbb a Dab nagyon mélyről jött vissza, nyolc perc után már háromgólos hátrányban volt, de így is sikerült kiharcolnia a hosszabbítást. Ott viszont csak 21 másodpercre volt szükség ahhoz, hogy Marek Uram végül mégis a hazaiakat segítse győzelemhez.

“Remekül kezdtünk, lőttünk három gólt, de aztán sajnos fokozatosan elálltunk ettől a játékunktól. Az ellenfél feljött, agresszívabb lett és sikerült is egyenlítenie. A hosszabbításban aztán megmutattuk, hogy vannak játékosaink, akik jól kezelik ezeket a kiélezett helyzeteket, és el tudják dönteni a mérkőzést. Szeretném hangsúlyozni, hogy a párharcnak még korántsincs vége” - mondta a meccs után Lubomir Hurtaj a hazaiak részéről az icehockey.hu-nak.

“Természetesen nagyon fáj az ilyen vereség, ugyanúgy, mint a szombati. Ma lassan és álmosan kezdtünk. A meccs eleje nagyon elment, három gyors gólt kaptunk. Szerencsére sikerült folyamatosan visszajönnunk a meccsbe és egyenlíteni is. A hosszabbításban aztán megint jött a gyors gól. Nagyon csalódottak vagyunk, ezt a sorozatot nem így képzeltük el, főleg a két idegenbeli mérkőzést” - értékelt Donald MacLean, a Dab mestere.

A másik párharc már korábban eldőlt, a Miskolci Jegesmedvék a Brassó ellen 4-0-s söpréssel jutottak be a döntőbe.

JÉGKORONG MOL LIGA, ELŐDÖNTŐ, 5. MÉRKŐZÉS Dab.Docler - HC Nové Zámky     17:45 (ÉLŐ, DIGI  Sport 2)

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: jégkorong elődöntő MOL Liga DIGI Sport 2 Dab.Docler - HC Nové Zámky

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr687216881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása