Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Elindult a NatGeo új applikációja!

2015.02.25. 09:45 MinDig TV Extra


A National Geographic Channel világszerte elindította az Androidon és iOS-en is elérhető Nat Geo Fan applikációt. Az alkalmazásból a felhasználók a csatorna műsorairól tudhatnak meg érdekes információkat, izgalmas videókat és gyönyörű fotókat nézegethetnek, kiválogathatják és csoportba rendezhetik kedvenc műsoraikat, valamint emlékeztetőt is kérhetnek az egyes vetítések előtt. A „Játékzóna” rovatban pedig szórakoztató kvízekkel, exkluzív interjúkkal, hírekkel és egyéb érdekességekkel találkozhatnak.

natgeo_fan.jpg

Az alkalmazás átlátható, egyszerűen kezelhető, a képek pedig Facebookon is megoszthatóak.

Az alkalmazás elérhető:
Android https://play.google.com/store/apps/details?id=natgeo.fan.app
iOS https://itunes.apple.com/us/app/nat-geo-fan/id411653297?l=es&ls=1&mt=8

natgeo_fan2.jpg
A National Geographic Channelről
A National Geographic Channel filmjei  171 országban, 48 különböző nyelven kerülnek bemutatásra, a csatorna műsora a világ több mint 440 millió háztartásában elérhető.  
A National Geographic Channels International (NGCI) gondolatébresztő, innovatív műsorokkal inspirálja nézőit, melyek megmutatják, hogy mit tudunk a világról, hogy miként látjuk a világot, és hogy mi hajtja előre az emberiséget a további megismerés felé. Magyarországon jelenleg a National Geographic Channel, National Geographic Channel HD,  Nat Geo Wild, és Nat Geo Wild HD csatornák elérhetőek, melyek a FOX International Channels érdekeltségébe tartoznak.

Míg a National Geographic Channel a tudományos-ismeretterjesztő műsorokat helyezi előtérbe, addig a NatGeo Wild elsősorban természetfilmekkel várja a nézőket.

A National Geographic csatorna elérhető a MinDig TV Extra családi csomagjában, a NatGeo Wild pedig a MinDig TV Extra VILÁGJÁRÓ csomagban!

Szólj hozzá!

Címkék: National Geographic Channel NatGeo Nat Geo Wild Nat Geo Fan

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr97215395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása