Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Első februári sikerére készül Marseille

2015.02.27. 15:27 MinDig TV Extra


Ha péntek, akkor francia labdarúgás a DIGI Sporton! Egyes csatornánkon 20:25-től ezúttal a Marseille – Caen összecsapást mutatjuk meg. A hazaiaknak most már illene győznie, hiszen ebben a hónapban tétmeccsen ez még nem sikerült nekik. Lássuk, ezúttal mire mennek a kiesés elől menekülő vendégek ellen. Tartsanak velünk!

A februári hónap eddig nem a Marseille együtteséről szól! A francia bajnokságot sokáig vezető Olympique ugyanis legutóbb január utolsó napján tudott nyerni a LIgue 1-ben, azóta három alkalommal is csupán döntetlenre volt képes, így nem is csoda, hogy a harmadik helyre csúszott vissza a tabellán.

Marcelo Bielsa tanítványainak ezúttal sem lesz könnyű dolguk, legalábbis péntek esti ellenfelük, a Caen utóbbi időben mutatott teljesítményét figyelve biztosan nem. A vendégek ugyanis ebben a naptári évben csupán egyetlen bajnokit veszítettek el, azóta pedig öt alkalommal nyertek és egyszer játszottak döntetlent. Ráadásul amiatt az iksz miatt sincsen szégyenkeznivalójuk, hiszen a PSG otthonában játszottak 2-2-t. Mondjuk annak a meccsnek a krónikájához hozzátartozik az is, hogy a címvédő az összecsapást kilenc emberrel fejezte be a rengeteg sérülés miatt.

Pénteken este kiderül, melyik együttes szériája szakad meg. Tartsanak velünk 20:25-től a DIGI Sport 1-en!

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: francia bajnokság MinDig TV Extra DIGI Sport 1 Marseille – Caen

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr787225413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása