Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A Juve elleni csúcsrangadó a Roma utolsó esélye

2015.03.02. 10:30 MinDig TV Extra


Ezen a hétfőn igazi futballcsemegével szeretnénk kedveskedni nézőinknek, különösen az olasz labdarúgás szerelmeseinek. Élőben közvetítjük ugyanis a Serie A első két helyezettjének összecsapását, a huszonötödik forduló záró meccsét. A mérkőzést 20:45-től tekinthetik meg a DIGI Sport 1-en! Tartsanak velünk!

Hétfőn este elérkezik a pillanat, amikor eldőlhet az olasz labdarúgó-bajnokság 2014/2015-ös kiírásának sorsa. A 25. forduló utolsó meccsén ugyanis a listavezető Juventus találkozik a tabella második helyén tanyázó AS Roma csapatával. A két gárda közt jelenleg kilenc pont a különbség, és amennyiben a torinóiak nyerni tudnak a fővárosban, úgy már tényleg utcahosszall vezetik majd a pontvadászatot.

A farkasoknak ezért is kellene minden tudásukat latba vetve bezsebelniük a három pontot, hiszen egy esetleges vereség gyakorlatilag azt jelentené, idén is lemaradnak a scudettóról. Hiszen igaz, ezt követően még tizenhárom fordulót rendeznek Itália élvonalában, de ez a Juve tizenkét pontos előnyt nem valószínű, hogy eltékozolna, hiszen eddig huszonnégy meccs alatt összesen tizenöt pontot veszített el.

A rómaiak azonban az elmúlt két és fél hónapban nem úgy muzsikálnak, ahogy azt eltervezték, a gárda ugyanis tizenöt tétmeccséből ötöt nyert csak meg, nyolcszor döntetlent játszott és kétszer vereséget szenvedett, igaz ezek közül egyik sem bajnoki vereség. A pontvadászatban legutóbb a Napolitól kaptak ki, még november elején, 2-0-ra. Ami viszont ennél is beszédesebb adat, legutóbb az Olimpicóban májusban szenvedtek vereséget, és az ellenfél akkor is a Juve volt. Egyébként a farkasok legutóbbi öt hazai bajnokijukon rendre döntetlent játszottak.

A Juve egyébként már most is félig zsebben érezheti a bajnoki címet, azonban minden bizonnyal nagyon odafigyelnek majd Massimiliano Allegri tanítványai arra, hogy ne kapjanak ki a rangadón, de nekik egy esetleges zakó is beleférhet, hiszen akkor is hat pont marad a fór. Ráadásul a zebramezesek minden bizonnyal a csütörtöki Fiorentina elleni kupaelődöntő első meccsére és a Dortmund elleni BL-visszavágóra is készülnek, ugyanis a gárda célja egyértelműen az, hogy bejusson az Olasz Kupa fináléjába, valamint hogy a hazai pályán elért  2-1-es siker után Németországban kiharcolja a továbbjutást a Bajnokok Ligájában.

Egyébként a torinóiak remek mutatóval rendelkeznek, hiszen rendes játékidőben huszonkét tétmeccs óta veretlen atz együttes, legutóbb október végén kaptak ki 1-0-ra a Genoától. Igaz, decemberben az Olasz Szuperkupa-mérkőzésen kikaptak a Napolitól, de azon az összecsapáson a tizenegyesek döntöttek.

A két gárda egyébként október elején már összecsapott ebben a szezonban,. Akkor egy igencsak parázs hangulatú, birói döntéseket utólag megkérdőjelező meccsen a Juve 3-2-re nyert. Az az összecsapás igencsak izgalmasra és fordulatosra sikeredett, bízzunk abban, hogy a hétfő esti is hasonlóan jó meccs lesz.

Nos, hogy nyiltabbá tudja-e tenni a Roma a bajnokságot, avagy olyan eredmény születik, amely után szinte biztosra vehető a Juventus újabb bajnoki címe, az 20:45-től kiderül a DIGI Sport 1-en! Tartsanak velünk!

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: Juventus AS Roma DIGI Sport 1 olasz labdarúgó-bajnokság

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr167233063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása