Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Új sorozat a SuperTV2-n: A körzet

2015.03.02. 10:08 MinDig TV Extra


HÉTKÖZNAP REGGEL | SuperTV2

Jack Mannion az egész életét a bűn üldözésére tette fel. Önfeláldozó munkájának köszönhetően 50%-kal csökkent a bűnesetek száma New Jersey körzetében.

A körzet

Társa és partnere lett a munkában Joe Noland járőr. Közös céljuk, hogy a bűntetteket az emberek csak a múltból és hallomásból ismerjék majd. Sok addig még a munka és egyedül nem is győzik. Melléjük szegődik Ella, akinek nagy szerepe van abban, hogy a rendőrségi visszaéléseket leleplezzék. A csoportnak tagja lesz Temple Page, egy fiatal detektív is, aki nem riad vissza a legveszélyesebb környékek felderítésétől sem. Kevin Debreno is beszáll, hogy segítsen nekik és rendőrségi munkája során még az előírások megszegésétől sem riad vissza, amikor a bűnösök felderítéséről van szó. Mannion és csapata elszántan törekszenek arra, hogy megtisztítsák a körzetet és biztonságos helyet teremtsenek a benne élők számára...

Szereplők: Craig T. Nelson, Roger Aaron Brown, Lynne Thigpen, Sean Patrick Thomas, Jonathan LaPaglia

A Super TV2 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat krimi SuperTV2 A körzet

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr727233009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása