Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A Palace ellen állhatnak meg a lejtőn a szentek

2015.03.03. 10:55 MinDig TV Extra


Kedd 20:40, ÉLŐ, Digi Sport1

Újabb hétközi forduló vár a Premier League fanatikusaira, amelyből a magunk részéről a Southampton és a Crystal Palace összecsapását közvetítjük kedden este. A gyenge formában lévő szentek visszavágnának a londoniaknak a közelmúltban történt FA-kupa vereség után.

(fotó: Reuters)

Alan Pardew úgy tűnik, jó hatással van a Kristálypalota "lakóira", hiszen január 3-i érkezése óta egészen kiválóan szerepel a londoni együttes. Tény. hogy azóta becsúszott azóta három vereség is, de talán a vezetők se akarnak forradalmat csinálni, amiért a csapat elbukott az Arsenal, a Liverpool és az Everton ellen... Ellenben legyőzte többek között a Tottenhamet és a West Ham Unitedet is.

Na, és a Southamptont az FA Kupában, ráadásul idegenben! Más kérdés, hogy a bajnokságban már 12. Palace azóta kiesett a Poollal szemben, ám a kedd esti mérkőzés előtt az a találkozó (pontosabban annak alakulása) figyelmeztető jel lehet a szentek számára.

Abból egyébként is akadt pár az utóbbi hetekben a Koeman-testvérpár által gardírozott együttesnél. A szezon eddigi nagyobb részében remeklő Southampton ugyanis a közelmúltban meglehetősen halovány teljesítményt nyújt. Legutóbbi öt bajnokijukon összesen egy gólt tudtak lőni, és visszacsúsztak a tabella hatodik helyére.

Toby Alderweireld visszatérése a védelembe enyhíthet valamelyest a gondokon, ám Graziano Pelle könnyen a kispadon találhatja magát, a helyén Shane Long, esetleg Eljero Elia szerepelhet majd.

A túloldalon Shola Ameobi először szerepelhet majd a kezdőben az eltiltott Glenn Murray helyett, míg várhatóan hiányzik majd a gyepről a sérült Jordon Mutch, Frazier Campbell, Yaya Sanogo, Maruan Samak négyes.

PREMIER LEAGUE, 28. FORDULÓ Southampton-Crystal Palace | 20:40, ÉLŐ, DS1

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: MinDig TV Extra PREMIER LEAGUE Southampton-Crystal Palace Digi Sport1

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr1007236693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása