Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Charlie Banks: Az élet iskolája

2015.03.04. 08:41 MinDig TV Extra


Szerda 23:40 | Paramount Channel

Valamikor a 70-es években, amikor New York még a legnagyobb, legerkölcstelenebb és legviszályosabb város volt a világon. A 16 éves, szociálisan érzékeny Charlie Banks tanúskodik a 18 éves szociopata munkás, Mick Leary ellen, aki brutálisan megvert két gyanútlan külvárosi sportolót egy középiskolás bulin.

charlie_banks.jpg

Mick Charlie legjobb barátjának a haverja, de Charlie megérzése szerint jobb, ha távol tartja magát tőle. Csak a szüleinek árulja el, hogy feljelentette Micket a rendőrségen.Három évvel később, Charlie első főiskolai éve közben megjelenik Mick. Vajon Mick tudja, hogy ő volt az, aki feljelentette? Mick látogatása elnyúlik a hétvégére, mialatt Charlie-val egy macska-egér játékba kezd. Mick hagyja találgatni Charlie-t. Közben furcsa beilleszkedésbe kezd, egy kölcsönkért kasmír pulóvert visel, Charlie könyveit olvassa és bejár az óráira. Hamarosan Charlie eltűnődik azon, hogy a felsőoktatás intézménye vajon helyrehozhat-e még egy olyan alakot is, mint Mick.

Rendező: Fred Durst, 2007

Szereplők: Jesse Eisenberg, Jason Ritter, Eva Amurri Martino

A Paramount csatorna elérhető a MinDig TV Extra családi csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: Jesse Eisenberg Paramount Channel Charlie Banks: Az élet iskolája Jason Ritter

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr987239381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása