Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Korábbi PSG-klasszissal állítaná meg a Chelsea-t a West Ham

2015.03.04. 10:15 MinDig TV Extra


West Ham United-Chelsea | Szerda 20:25, ÉLŐ, DS1

Először lehet a kezdőcsapat tagja a West Ham Unitedben Nené, akit februárban igazoltak le a londoniak. A brazil szélső a Crystal Palace ellen még nem tudott segíteni új csapatának, ám a Chelsea ellen a Premier League 28. fordulójában már ő lehet az egyik ékköve a támadásoknak. A mérkőzést ÉLŐben láthatják szerda este egyes csatornánkon.

Nené ugyan nem szerepelt a brazil labdarúgó-válogatottban, ám így meghatározó egyénisége volt a francia bajnokságnak - és nem mellékesen a PSG-nek, valamint a Monacónak - néhány évvel ezelőtt. Aztán ő is közel-keleti gyors meggazdagodást választotta a katari el-Garaffánál. Az egykor villámgyors szélső azonban azon kevesek közé tartozik, akiknek még volt visszaútjuk egy meghatározó nyugati bajnokságba.

Ugyan a West Ham magához képest nem is szerepel rosszul a jelenleg is futó bajnokságban, ám a brazil futballista így is sokat segíthet a most épp nyolcadik együttesnek rutinjával és átadásáival. A Crystal Palace elleni legutóbbi hazai vereség alkalmával ugyan nem így történt )csereként harminc perc), ám ezt fogjuk fel beilleszkedési időszaknak.

Az igazi nagy megmérettetés csak most jön, hiszen a friss Ligakupa-győztes, listavezető Chelsea látogat a Boleyn Groundra szerda este, és nem más a célja a kalapácsosoknak, mint megállítani a bajnokságot ötpontos előnnyel vezető, bombaerős kékeket.

A hazaiaknál Morgan Amalfitano továbbra is eltiltott, míg Carlton Cole sérülése még mindig nem jött rendbe, így bizonytalan a játéka. A Chelsea-nél Nemanja Matics a kötelezően kimaradó szintén eltiltása miatt, míg Obi Mikel szereplése kétséges térdgondjai miatt.

José Mourinho így is várhatóan rotálni fogja csapatát, és reményei szerint nem törik meg a West Ham öt bajnoki és hat tétmeccs óta tartó nyeretlenségi szériáját...

West Ham United-Chelsea | Szerda 20:25, ÉLŐ, DS1

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: Premier League MinDig TV Extra West Ham United-Chelsea DIGI Sport1

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr267239655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása