Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Allegri több koncentrációt vár csapatától

2015.03.05. 10:27 MinDig TV Extra


A Lazio-Napoli után a Juventus-Fiorentina meccs is képernyőre kerül a DIGI Sporton az Olasz Kupa elődöntőjének első fordulójából. A mérkőzést 20:40-től láthatják a DIGI Sport egyes csatornánkon.

(fotó: Reuters)

Az emberhátrányban lévő AS  Roma ellen vezetett a Juventus, de nem tudta megtartani előnyét, így maradt a kilencpontos különbség a csapatok között. Ez megnyugtatónak tűnik, ám Massimiliano Allegri több koncentrációt vár csapatától.

"Javulnunk kell, mert időnként nem vagyunk annyira élesek, mint kellene. Még messze vagyunk a kitűzött céljainktól" - mondta a Juve mestere.

Annak ellenére, hogy a csapat nem annyira "éles", remek sorozatot tudhat maga mögött, hiszen a legutóbbi 23 tétmérkőzéséből csak egyet bukott el, azt is tizenegyesekkel a Napoli ellen a Szuperkupában. Allegri ezúttal a kezdőcsapatba jelöli Paul Pogbát, ám Andrea Pirlo játéka továbbra is kérdéses.

A sérülések okoznak gondot a Fiorentinánál is, Nenad Tomovics, Sztefan Szavics, Khouma Babacar, Borja Valero, David Pizarro, José Basanta és Matias Fernandez küzd különböző problémákkal. A firenzei csapat egyébként remek formában van, legutóbb az Intert győzte le, és már csak három pontra van a BL-t jelentő helyezéstől. Ráadásul a legutóbbi 12 tétmérkőzésén nem talált legyőzőre.

OLASZ KUPA, ELŐDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS: Juventus-Fiorentina 20:40 (ÉLŐ, DIGI  Sport 1)

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: elődöntő Olasz Kupa Juventus-Fiorentina DIGI Sport 1

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr697242663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása