Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

BL-ÉLŐ: Mourinho a legagresszívabb ellenfél ellen készül

2015.03.11. 15:31 MinDig TV Extra


A párizsi 1-1 után a Stamford Bridge-en csap össze egymással a Chelsea és a Paris Saint-Germain. A mérkőzést stúdiós felvezetéssel ÉLőben közvetíti a DIGI Sport 1.


(fotó: Reuters)


A  Chelsea most látja előnyét annak, hogy a Bradford korábban elbúcsúztatta az FA-kupától. A londoni együttes ugyanis a Ligakupa megnyerése után kapott egy extra hétvégi pihenőt, így pihentebben várhatja a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-visszavágót.

"A  Paris Saint-Germain a legagresszívebb ellenfél, akivel idén szembekerültünk. Pedig a Premier League-es csapatok mellett játszottunk másodosztályúakkal, harmadosztályúval, sőt, a negyedosztályú Shrewsbury Town csapatával is, de mind közül a PSG volt a legagresszívebb. Ez meg is lepett, mert egy ilyen tudású csapattól több futballt vártam, mint agresszíót" - mondta Mourinho a meccs előtt, utalva arra, hogy Hazard-ral szemben kilenc szabálytalanságot követtek el a párizsiak, mégis csak két sárgát kaptak ezekért.

A másik oldalon Laurent Blanc védelmébe vette Zlatan Ibrahimovicot, akit többször is kritizáltak amiatt, hogy a nagy meccseken nem olyan termékeny, különösen igaz ez a Bajnokok Ligája kieséses szakaszára.

"Zlatan nagyon fontos számunkra, és játszani is fog ezen a meccsen. Ő szereti a kiemelt meccseket, és igyekszik a lehető legjobb játékot nyújtani, nem számít, hogy kivel is kerül szembe. Az első meccsen Courtois fantasztikusan védett, a Chelsea neki köszönhette, hogy nem kapott ki. Remélem, most is sok dolga lesz, mert ez azt jelenti, hogy helyzeteket dolgozunk ki. Azt is remélem, hogy most nem teszi majd olyan jól a dolgát. Mert hogy a Chelsea minimális előnyben van, azt a kapusának köszönheti" - mondta Blanc, aki felhívta játékosai figyelmét Diego Costára, aki valószínűleg ezen a meccsen is megpróbálja majd provokálni az ellenfelet.

David Luiz nyáron távozott a Stamford Bridge-ről, most ellenfélként tér vissza oda. A brazil belső védő felhívta Mourinho figyelmét arra, hogy veszélyes visszaállni.

"Ismerem a Chelsea-t, tudom, hogy az előnyük tudatában kivárásra játszanak majd, ez a stílusuk. Tudják, hogy nekünk kell gólt lőnünk, nem nekik. De visszaállni veszélyes, főleg egy ilyen csatársor ellen, mint a PSG-é" - mondta David Luiz.

BAJNOKOK LIGÁJA, NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ Chelsea-PSG | 20:15 (ÉLŐ, DIGI  Sport 1)

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: BL BAJNOKOK LIGÁJA DIGI Sport 1 Chelsea-PSG

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr967260073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása