Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Medvék iskolája

2015.03.20. 08:35 MinDig TV Extra


Hogyan kell kitúrni a lárvákat a föld alól? Miként találhatunk rá az erdőben egy gyümölcsfára? És szabad-e kikezdeni egy lustának tűnő rozmárral? Efféle fontos dolgokra tanítja meg a bocsokat a MEDVÉK ISKOLÁJA az észak-amerikai tajgában, a párás indiai dzsungelekben és az egyre gyorsabban olvadó Északi-sarkvidéken.

medvek_iskolaja.jpg

A Medvék iskolája című film megható mese négy bocsról, melyek bár távol élnek egymástól, és más-más fajhoz tartoznak, a legfontosabb közös bennük: az első években minden leckét tökéletesen meg kell tanulniuk a medvék iskolájában, mert különben az életükkel fizetnek hanyagságukért.

A biológusok nyolc medvefajt tartanak számon, ezek közül a barnamedve a legelterjedtebb. Sikerük titka pofonegyszerű: gyakorlatilag mindent megesznek, ami eléjük kerül. A film ikerpárja azonban még csak most barátkozik az önálló élettel, s a tél elmúltával elanyátlanodva bóklásznak a domboldalban...

Több ezer kilométerrel arrébb, a párás indiai dzsungelben egy egészen más megjelenésű állat kutat ennivaló után. Egy fiatal ajakos medve az, mely érdeklődve figyel néhány majmot – na nem azért, hogy megegye őket, hanem hogy megmutassák neki, merre található a legközelebbi gyümölcsfa...

Eközben az Északi-sarkvidéken egy fiatal – szintén a harmadik évében járó – jegesmedve szenved a szokatlanul meleg nyár következményeitől. A télen kialakuló 15 millió négyzetkilométeres pakkjégből nyár végére évről évre kevesebb marad, s ezzel a jegesmedvék az élő- és vadászterületüket egyaránt elveszítik.

Fedezze fel a világ különböző területeinek élővilágát, és ismerje meg a vadont egy teljesen új szemszögből, négy medvebocs mindennapjai által!

Medvék iskolája - bemutató: április 5-én, vasárnap 19 órakor a Nat Geo Wild műsorán!

A Nat Geo WILD elérhető a MinDig TV Extra VILÁGJÁRÓ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: MinDig TV Extra Északi-sarkvidék Nat Geo Wild Medvék iskolája

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr367285605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása