Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A Spurs nyerte a "visszavágót"

2015.04.01. 09:45 MinDig TV Extra


A Los Angeles Clippers-Golden State Warriors mérkőzést szerdán 18 órától magyar kommentárral közvetítjük a Sport2 HD-n (ismétlés: Sport1 HD, 22:00).

Négy mérkőzéssel folytatódott az NBA alapszakasza. A Spurs legyőzte a Miamit a tavalyi nagydöntő "visszavágóján". Zsinórban negyedik sikerét aratta, így újra playoff-helyen áll a Brooklyn.

Fotó: EUROPRESS/AFP


Megszakítás nélkül negyedik sikerét aratta, ezzel újra playoff-helyen áll a Brooklyn. A Nets az első negyed után már 18 ponttal vezetett az Indiana ellen, a nagyszünetben viszont már csak három pont volt a Pacers hátránya. A hazaiak végül a 24 pontot és 11 lepattanót elérő Brook Lopez vezetésével megnyerték az összecsapást, így a nyolcadik pozíciót foglalják el keleten, a kilencedik Bostont fél, a tízedik Indianát másfél meccsel megelőzve.

Matematikai esélye még a keleten tizenkettedik Detroitnak is van a rájátszásra. A Pistons a legutóbbi játéknapon a főcsoportot vezető Atlantát győzte le, ezzel négy és fél meccsel van lemaradva a Brooklyntól. Az ismét Greg Monroe nélkül szereplő hazaiaknál Andre Drummond 22 pontot és 13 lepattanót szerzett. A detroiti vezetőedző, Van Gundy 400. győzelmét ünnepelhette, amit 653 mérkőzés alatt hozott össze, ez a 10. leggyorsabb ilyen teljesítmény egy szakvezetőtől.

Ezúttal is remekelt a Miami ellen Kawhi Leonard. A tavalyi nagydöntő MVP-je 22 pontot, 9 lepattanót és 4 labdaszerzést jegyzett a 2014-es finálé „visszavágóján”. Leonard a legutóbbi öt Heat elleni összecsapásán mindig eljutott minimum 20 pontig, és mindig legalább 53%-os pontossággal célzott mezőnyből. A ligában 1000. mérkőzésén szereplő Tony Parker 16 ponttal járult hozzá a San Antonio győzelméhez. A nyugati főcsoport hatodik helyén álló (de a negyedik Portlandtől és az ötödik Clipperstől mindössze fél meccsel elmaradó) Spurs 12-3-as mérleggel zárta márciust, ami a Golden State mögött a második legjobb mutató volt az NBA-ben.

A Los Angeles Clippers-Golden State Warriors mérkőzést szerdán 18 órától magyar kommentárral közvetítjük a Sport2 HD-n (ismétlés: Sport1 HD, 22:00).

A Sport 1 és a Sport 2 csatorna elérhető a MinDig TV Extra családi csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: NBA Sport 1 Los Angeles Clippers Golden State Warriors

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr887325860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása