Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Titkok és hazugságok

2015.04.01. 08:45 MinDig TV Extra


22:55, SZERDA (április 1.), AXN

Ben Crawford (Ryan Phillippe) egy békés kisvárosban éli hétköznapjait feleségével Christyvel és két tinédzser lányával, Natalie-vel és Abbyvel. Ben egy nap szokásos esti kocogása közben szomszédja fiának, Tomnak a meggyilkolt holttestébe botlik. Crawfordék jól ismerték Tomot, és nagyon szerették. Crawfordékat a tragédia mélyen megrázza, ám hamarosan újabb megpróbáltatásoknak lesznek kitéve.

A fiatal nyomozónő, Andrea Cornell (Juliette Lewis) más nyom híján Benre kezd el gyanakodni, és ettől kezdve a család élete pokollá változik. A városka lakói egyre távolságtartóbban, majd ellenségesen kezdenek viselkedni Crawfordékkal. Ben eddig falfestőként dolgozott, de a megbízások egyre inkább elmaradoznak. Ben és Christy házassága már a gyilkosság előtt is romokban hevert, az új helyzet azonban további komoly feszültségeket szül. A gyilkosság körüli médiafelhajtás miatt a lányok is állandó zaklatásnak vannak kitéve. Abby, a kisebbik lány teljesen összezavarodik, és magába zárkózik. Natalie kamaszkori válságban szenved, ráadásul súlyos titkot is rejteget. Ben végül magánnyomozásba kezd, hogy tisztázza magát a gyilkosság vádja alól. Legnagyobb megdöbbenésére a kisvároska lakóiról egyre több sötét titkot fedez fel. Szinte mindenki rejteget valamit. Az idilli kisváros csöppet sem az aminek látszik.

rendező: Timothy Busfield, Charles McDougall, Nick Copus
forgatókönyvíró: Stephen M. Irwin, Barbie Kligman, Chitra Elizabeth Sampath
operatőr: Robert Humphreys, Frank G. DeMarco
producer: Barbara D'Alessandro
executive producer: Timothy Busfield, Aaron Kaplan, Barbie Kligman, Nathan Mayfield, Tracey Robertson
vágó: Robert Ivison

Robert Fortunato: ()
Michael Mercaldi: ()
Alisa Locke: ()
Gregory Alan Williams: ()
Benjamin Ciaramello: ()

Az AXN csatorna elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat alapcsomag AXN Titkok és hazugságok

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr997325708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása