Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Különleges autócsodák a múltból!

2015.04.03. 08:48 MinDig TV Extra


Stirling Moss híres Austin Healey Sebring Sprite-ja, egy Audi Quattro Turbo, vagy egy Jaguar E-type - mindez csak néhány azokból a jobb napokat látott járgányokból, amelyek most a Garázs Varázs csapatának köszönhetően újra régi fényükben ragyoghatnak.

Galéria >>

Az a közös Tim Shaw műsorvezetőben, és Richard “Fuzz” Townshend zenészben, hogy mindketten rajonganak a régi autókért. Ezért elhatározták, hogy egy szerelőcsapat segítségével oldtimereket fognak felújítani. Tervük olyannyira sikeres lett, hogy a National Geographic Channel műsorán immár harmadik évadához érkezik sorozatuk, és a tulajdonosok legnagyobb örömére szebbnél szebb autók kerülnek ki kezeik közül. Pedig a legtöbben nem is tudnak róla, hogy kedvenc járgányuk átalakításon megy keresztül, a fiúk ugyanis általában titokban, a család segítségével csenik el a garázsban porosodó autómatuzsálemeket. A tulajdonosokat később egy ünnepélyes átadás keretében lepik meg újjávarázsolt járművükkel.

Az új évad talán legjobban várt epizódjában egy élő legendát lepnek meg egy szintén híres autó felújításával: Sir Stirling Moss egykori autóversenyző számára restaurálnak egy Sebring Sprite-ot. Ez az autó egy igazi történelmi darab: annak a négy sportkocsinak az egyike, melyeket 1962-ben építettek egy sztárpilóták – köztük Steve McQueen és Sir Stirling Moss – alkotta csapat számára. A négy Sebring Sprite-ból már csak egy van meg, így Moss számára az ifjúkorát jelképező kocsi felújításánál nagyobb ajándékot elképzelni sem lehet.

A Garázs varázs című műsor új epizódjait április 6-tól hétfőnként 22 órakor vetíti a National Geographic Channel.
 
További információk: http://www.natgeotv.com/hu/garazs-varazs

A National Geographic csatorna elérhető a MinDig TV Extra családi csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: National Geographic Channel MinDig TV Extra családi csomag Garázs varázs

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr657335236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása