Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Rambo bevenné barátja várát

2015.04.07. 11:03 MinDig TV Extra


Tim Sherwood és Chris Ramsey éveken keresztül együtt dolgoztak a Tottenham sikeréért, ám kedden este csapataik egymás ellen küzdenek majd a bentmaradáshoz létszükségletű pontokért Birminghamben. Merthogy előbbi az Aston Villát, utóbbi a Queens Park Rangerst irányítja február közepe óta. A két jó barát összecsapását ÉLŐben követhetik figyelemmel a DIGI Sport 2-n este háromnegyed kilenctől!

Hosszú esztendőkön keresztül laktak egymástól alig tíz percre (ideértve a harmadik muskétást, Les Ferdinandot is) Londonban, és dolgoztak közösen a Tottenham felnőtt csapatának és utánpótlásának sikeréért. A sors azonban úgy hozta, hogy el kellett jönniük a sarkantyúsoktól. De sorsuk valamilyen formában mégis egybefonódott ismét február közepén. A hónap tizenkettedik napján előbb Chris Ramseyt nevezték meg a Queens Park Rangersnél Harry Redknapp utódaként, majd tizennegyedikként Tim Sherwoodot nevezték ki az Aston Villa élére.

Most pedig a 33. fordulóból előrehozott meccs során egymás ellenfeleiként találkozhatnak ismét egymással. A pontok elképesztően fontosak lennének mindkét együttes számára, a QPR 25 ponttal az utolsó előtti, míg a birminghami együttes 28 egységgel csak egy hellyel előzi meg a kiesőpozíciókat.

A Rambónak is becézett Ramsey dolga csak nehezedett, miután a West Bromwich Albion elleni egyébként impozáns 4-1-es idegenbeli siker során az egész szezonra elveszítette Eduardo Vargast, mint ahogy Juk Szuk Jong is kénytelen lesz kihagyni az összecsapást. A túlolalon a bokasérüléssel küszködő Alan Hutton, valamint a szintén maródi Scott Sinclair és Ashley Westwood nem lesz ott a gyepen. Aly Chissoko és Kieran Richardson viszont visszatérhetnek a Sherwood-csapatba.

Egyik együttes sem lehet büszke a formájára, a Villa utóbbi két bajnokiján kikapott, és bár a QPR legutóbb nyert, előtte azonban sorozatban öt meccset elveszített. Kérdés, a két egymást meglehetősen jól ismerő szakember közül melyik tud majd váratlant húzni.

PREMIER LEAGUE, 33. FORDULÓBÓL ELŐREHOZOTT MÉRKŐZÉS
Aston Villa-Queens Park Rangers 20:45, ÉLŐ, DIGI Sport 2

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: Aston Villa DIGI Sport 2 Park Rangers AKTÍV+ csomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr877347000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása