Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Az Eger saját kezébe venné a sorsát

2015.04.08. 10:17 MinDig TV Extra


ZF-Eger- AN Brescia 18:15, élőben a Digi Sport 1-en.

Fontos mérkőzés előtt áll a ZF-Eger együttese a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörében: a jelenleg továbbjutó helyen álló hevesiek a Bresciát fogadják a Bitskey Aladár Uszodában szerda este, és amennyibe nyernek, nagy lépést tehetnek a Final Six felé.

(fotó: vlv.hu)

"A mérkőzés nehézségét az adja, hogy ha megnézzük a csoport helyzetét, a Brescia öt ponttal utolsó, mi 10 ponttal vagyunk másodikak, ami azt jelenti, hogy nagyon "szűk" a csoport, két győzelemnél is kevesebb a különbség. Közben ebben a szezonban egész Európából ők verték meg egyedül a Pro Reccót és amikor vereséget szenvedtek tőlük, akkor is viszonylag kevés gólt kaptak. Taktikailag nagyon felkészült csapat. Sokat elemeztem őket és nagyon nehéz lesz ellenük játszani, mert a játékuk olyan, hogy az akciók elindításakor nem lehet tudni, mit fognak csinálni, ugyanis több variációt is jól tudnak ugyanabból az indulásból kivitelezni. Sok gyakorlásra volt szükség, hogy gyorsan tudjunk majd dönteni a vízben, hiszen pillanatok lesznek csak arra, hogy felmérjük, melyik megoldást választják a több közül" - nyilatkozta a vlv.hu-nak Dabrowski Norbert, az egriek mestere.

A pécsiek elleni bajnokit kihagyó Hosnyánszky Norbert, Milos Csuk, Borisz Vapenszki trió is várhatóan ott lesz majd a vízben. Kelleni is fog a tudásuk, hiszen rendkívül fontos meccs vár a hevesiekre szerda este a Brescia ellen.

Igaz, Olaszországban 7-3-ra nyertek Szivós Mártonék, ám itthon is hozni kell a három pontot a csoport utolsó helyezettje ellen. Amennyiben ez sikerül, a magyar csapat saját kezébe veheti a marsallbotot, és remélhetőleg nem tágít majd a továbbjutást érő második helyről. A szerdaival együtt egyébként még három meccse van az Egernek a csoportkörben, és ebből kettőt játszik hazai közönség előtt, ami sokat számíthat majd.

Ahogy Dabrowski Norbert is elmondta, nem lesz könnyű dolguk a második számú olasz együttessel szemben, amely ráadásul egyedüliként tudta megverni az idény során a BL-csoportot vezető Pro Reccót. Utóbbi már továbbjutott az A jelű hatosból, őt követné az Eger.

FÉRFI VÍZILABA BAJNOKOK LIGÁJA, A CSOPORT, 8. FORDULÓ
ZF-Eger- AN Brescia 18:15, ÉLŐ, Digi Sport 1

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: ZF-Eger Digi Sport 1 vízilabda Bajnokok Ligája AN Brescia

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr457349898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása